interieur-4
Over ons
Ons team

heet u van harte welkom!

Ons enthousiaste team ontvangt u met open armen in een stijlvol, gezellig kader.

Restaurant Entrez werd meer dan 11 jaar geleden opgericht door Björn Vos en Nathalie Van Thillo. Met een flinke dosis horeca-ervaring én veel goesting begonnen we aan ons culinair avontuur. Toen als levenspartners, nu als zakenpartners. Maar nog steeds met evenveel passie voor wat we doen! 

Intussen is restaurant Entrez uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Kapellen en omstreken. Uw vertrouwde adres voor een romantisch diner, zakelijk of een gezellig etentje met vrienden of familie. Keer op keer smaakvolle gerechten, bereid met dagverse producten en de grootste zorg. 

Onze maître Mo is sinds meer dan dan 11 jaar een trouwe collega en op zichzelf al een bezoek aan Entrez waard. Zijn missie? Uw glimlach. Met een professionele, vlotte en vriendelijke service en een heerlijk gevoel voor humor. 

Maxime, de jongste maar zeker niet de minste in ons team, zorgt al meer dan 6 jaar dat onze koude keuken op rolletjes loopt en is vaak ook de rechterhand van chef Björn aan de warme kant.

Bedankt, toppers!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Entrez blijft nog steeds bereikbaar via de Hoogboomsteenweg vanuit Brasschaat.
Tot de werken voor onze deur starten, kan u via de Hoogboomsteenweg vanuit Brasschaat doorrijden tot aan Entrez. (Plaatselijk verkeer)
Vanuit Kapellen, Ekeren, Hoevenen enz… blijven wij altijd bereikbaar.

Wij verwelkomen jullie graag! Hopelijk tot snel!

Bjorn, Nathalie en team Entrez