interieur-4
Over ons
Ons team

heet u van harte welkom!

Ons enthousiaste team ontvangt u met open armen in een stijlvol, gezellig kader.

Restaurant Entrez werd meer dan 11 jaar geleden opgericht door Björn Vos en Nathalie Van Thillo. Met een flinke dosis horeca-ervaring én veel goesting begonnen we aan ons culinair avontuur. Toen als levenspartners, nu als zakenpartners. Maar nog steeds met evenveel passie voor wat we doen! 

Intussen is restaurant Entrez uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Kapellen en omstreken. Uw vertrouwde adres voor een romantisch diner, zakelijk of een gezellig etentje met vrienden of familie. Keer op keer smaakvolle gerechten, bereid met dagverse producten en de grootste zorg. 

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Je zou het bijna niet geloven maar na 1 jaar werken aan de Hoogboomsteenweg is de zomer letterlijk en figuurlijk in aantocht. Ons mooie terras is helemaal klaar voor leuke, warme en vooral gezellige avonden! Chef Björn heeft de kaart opnieuw een frisse lente en zomerse update gegeven. Met het ganse team zetten we alles in het werk om er elke avond opnieuw een mooie belevenis van te maken. U hoorde wellicht dat er bij Entrez veranderingen op til zijn. Zoals in elke zaak zijn er strategische keuzes die moeten genomen worden maar dit betekent misschien niet dat Entrez sowieso aan haar laatste hoofdstuk begonnen is. Wie weet is dit wel het begin van een nieuw verhaal met een frisse wind en nog meer verwennerijen. U zal het als trouwe klant alvast als eerste vernemen. Ondertussen hopen we net als u op mooie en lange avonden om intens van te genieten!

Tot snel,

Björn, Nathalie en team Entrez
*Binnenkort ook een online reservatiesysteem.