Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Ceviche van coquilles
€28.00

Met granaatappel, zeekraal, rode ui, limoen en vlierbessenbloesem.

Gebakken pijlinktvisjes
€25.00

Met Spaanse slahartjes, tomatensalsa, lente ui en zachte lookboter.

Waterkers en komkommer roomsoep
€16.00

Met krokante chorizo en gegarneerde toast.

Gegratineerde mosselen en scampi
€25.00

Met lookboter en zeekraal.

Vegetarische briochetoast
€24.00

Met hummus, groene asperges, radijs, kwarteleitjes, mini tomatenmix.

Canette eendenfilet
€27.00

Met gekarameliseerde nectarines, spinazie en een Calvadossausje.

Vitello tonato
€25.00
Klassieke rundcarpaccio
€19.50

Met rucola, parmezaan, balsamico en pijnboompitjes.

Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€19.00

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

Grietbotfilet
€38.00

Met fondue van prei, broccolipuree, zomererwtjes, mousseline van groene curry.

Tonijnfilet getrancheerd
€38.00

Met "Thai" paksoi, fregola met verse kruiden.

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00

Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Spaanse visschotel
€38.00

Met inktvisringen, venusschelpen, mosseltjes, scampi en tomaten-looksaus.

Veggie pasta
€29.00

Met diverse groentjes gebakken met balsamico en pesto, crumble van geitenkaas.

Kalfsfilet
€42.00

Met ganzenlever au torchon, gegrilde courgettes, truffelbrie, crème van artisjok, kasteelaardappelen, rozemarijnsaus.

Kalfszwezeriken krokant gebakken
€43.00

Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.

Filet pur
€43.00

Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

Steak tartaar
€34.00

Met fris slaatje en fritjes.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Dame blanche
€12.50

Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Gegrilde ananas
€15.00

Met bavarois van kokos, banketbakkersroom met cacao, crumble van gezouten pinda en chocolade, aardbeien uit Hoogstraten.

Gegratineerd rood fruit
€14.00

Met vanille ijs en sabayon.

"Ice Pearls"
€16.00

Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / white speculoos / black framboise / brésilienne / salted caramel)

Sabayon met champagne
€13.50
Kaasbordje
€16.00

Van kaasmeester "Lourdon"

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Je zou het bijna niet geloven maar na 1 jaar werken aan de Hoogboomsteenweg is de zomer letterlijk en figuurlijk in aantocht. Ons mooie terras is helemaal klaar voor leuke, warme en vooral gezellige avonden! Chef Björn heeft de kaart opnieuw een frisse lente en zomerse update gegeven. Met het ganse team zetten we alles in het werk om er elke avond opnieuw een mooie belevenis van te maken. U hoorde wellicht dat er bij Entrez veranderingen op til zijn. Zoals in elke zaak zijn er strategische keuzes die moeten genomen worden maar dit betekent misschien niet dat Entrez sowieso aan haar laatste hoofdstuk begonnen is. Wie weet is dit wel het begin van een nieuw verhaal met een frisse wind en nog meer verwennerijen. U zal het als trouwe klant alvast als eerste vernemen. Ondertussen hopen we net als u op mooie en lange avonden om intens van te genieten!

Tot snel,

Björn, Nathalie en team Entrez
*Binnenkort ook een online reservatiesysteem.