Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Tartaar van tonijn
€28.00

Met tapenade van zongedroogde tomaten, brunoise van zwarte olijven, kwarteleitjes, avocado, basilicummayonaise.

Gravad lax
€27.00

Dungesneden met zuurdesemtoast, gemarineerde venkel, Granny Smith appel, gefrituurde prei, yoghurtdressing.

Aspergeroomsoep
€16.00

Met gegarneerde toast.

Gegratineerde mosselen en scampi
€25.00

Met lookboter en zeekraal.

Lomo Duroc
€27.00

Traag gegaard, lentemimosa, krokante pastinaak, broccoli, kriekbiersaus, rasp van paarse bloemkool.

Vitello tonato
€28.00
Klassieke rundcarpaccio
€19.50

Met rucola, parmezaan, balsamico en pijnboompitjes.

Griekse "Funky soul potato"
€24.00

Gebakken fetakaas, tapenade van zwarte olijven en zongedroogde tomaten.

Duo kaas en garnaalkroketjes.
€19.00
AAA asperges
€22.00

Op Vlaamse wijze

AAA asperges
€25.00

Met gerookte zalm en witte wijnsaus.

AAA asperges
€26.00

Met gepocheerd ei, grijze garnalen en mousseline.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

Op zijn vel gebakken zeebaars
€38.00

Met gegrilde groene asperges, puree met venkel en mediterrane kruiden, kappers, basilicum sausje.

Pasta scampi
€36.00

Met groene groenten, gerookte zalm, saus van grijze garnalen.

Tonijnfilet getrancheerd
€38.00

"Thai" paksoi, fregola met verse kruiden.

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00

Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Spaanse visschotel
€38.00

Met inktvisringen, venusschelpen, mosseltjes, scampi en tomaten-looksaus.

Vegetarische risotto
€29.00

Met shiitake, pastinaak, spinazie, parmezaan, gedroogde abrikozen, zachte look- basilicumolie.

Lamsfilet met AAA asperges
€42.00

Snijboontjes, gele bloemkoolroosjes, gratin aardappelen, lamsjus met tijm.

Kalfszwezeriken krokant gebakken
€43.00

Met kasteelaardappelen, AAA asperges, bordelaisesaus met dragon.

Robespierre van entrecote
€38.00

rucola, parmezaan, zongedroogde tomaten en lookpuree.

Filet pur
€43.00

Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

AAA asperges
€29.00

Op Vlaamse wijze.

AAA asperges
€32.00

Met gerookte zalm en witte wijnsaus.

AAA asperges
€33.00

Met gepocheerd ei, grijze garnalen en mousseline.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Dame blanche
€12.50

Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Zandtaartje met mango en kokos
€14.00

Sponscake van framboos en pistache, pistache ijs, crème van advocaat, coulis van rode vruchten.

Gegratineerd rood fruit
€14.00

Met vanille ijs en sabayon.

"Ice Pearls"
€16.00

Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / white speculoos / black framboise / brésilienne / salted caramel)

Sabayon met champagne
€13.50
Kaasbordje
€16.00

Van kaasmeester "Lourdon"

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Je zou het bijna niet geloven maar na 1 jaar werken aan de Hoogboomsteenweg is de zomer letterlijk en figuurlijk in aantocht. Ons mooie terras is helemaal klaar voor leuke, warme en vooral gezellige avonden! Chef Björn heeft de kaart opnieuw een frisse lente en zomerse update gegeven. Met het ganse team zetten we alles in het werk om er elke avond opnieuw een mooie belevenis van te maken. U hoorde wellicht dat er bij Entrez veranderingen op til zijn. Zoals in elke zaak zijn er strategische keuzes die moeten genomen worden maar dit betekent misschien niet dat Entrez sowieso aan haar laatste hoofdstuk begonnen is. Wie weet is dit wel het begin van een nieuw verhaal met een frisse wind en nog meer verwennerijen. U zal het als trouwe klant alvast als eerste vernemen. Ondertussen hopen we net als u op mooie en lange avonden om intens van te genieten!

Tot snel,

Björn, Nathalie en team Entrez
*Binnenkort ook een online reservatiesysteem.