Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Zeeuwse Creuse oesters natuur of gegratineerd
€23.00/€25.00

(Gegratineerd , met verse spinazie en champagne)

Bisque van grijze garnalen
€14.00

met rouille en toast.

Rillette van verse zalm en gerookte zalm
€21.00

avocado, noriblad, granaatappel, rasp van paarse bloemkool en krokante basilicum.

Tataki van tonijn
€22.00

met pink gember, witte rammenas en huisgemaakte Thai vinaigrette.

Gebakken coquilles
€22.00

met krokante zwarte beuling, crème van romanesco en knolseldervelouté.

Mechelse koekoek
€22.00

op gemarineerde groene boontjes, Romeinse sla en dragonsausje.

Lomo Duroc
€22.00

met gebakken knolselder, krokante aardappelblokjes, kalfsjus met truffel.

Terinne van Ganzenlever
€24

gemarmerd met filet d'Anvers, gebrande geitenkaas "Saint-Maure", rozijnentoast en vijgenconfituur.

Vitello tonato
€19.00

met jonge slablaadjes en appelkappers.

Carpaccio klassiek
€18.00

met parmezaan, rucola, pijnboompitjes en balsamicoazijn.

Gemarineerde spelt (veggie)
€18.00

met gebakken pastinaak, girolles, kruidenmascarpone en rode biet.

Duo van garnaal en kaaskroketjes
€17.50

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

In olijfolie gebakken sliptongetjes (3stuks)
€29.50

met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.

Pasta Canadese krab
€31.00

met Canadese diepzeekrab, scampi, artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.

Gebakken zalmfilet
€32.00

met kruidenquinoa, erwtjes, currypanko en bearnaisesaus.

Baby tarbot
€34.00

met een gepocheerd eitje, puree, grijze garnalen, mousselinesaus en romanesco.

Gebakken zeeduivelfilet
€34.00

met kasteelaardappelen, jonge spinazie, shiitake en graanmosterd mousseline.

Risotto met kurkuma (veggie)
€25.00

seizoensgroentjes en boschampignons.

Krokant gebakken kalfszwezeriken
€35.00

savooi met spekjes, gratin aardappelen, kalfsjus met kriekbier.

Belgische witblauw entrecote
€32.00

met witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.

Robespierre
€32.00

van witblauw rund met parmezaan, rucola, balsamico en lookpuree.

Belgische witblauw filet pur
€38.00

met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

Parelhoenfilet "Brabançonne"
€32.00

met gestoofd witloof, spruitjes, gebrande bloemkool, kroketjes en Fine Champagne saus.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche
€9.50

klassiek

citroensorbet met limoncello
€9.50

limoen en sinaasappelrasp.

crema catalana
€9.50

met lavendel.

Crème van chocolade en koffie
€11.00

vanille ijs, jus van passievrucht.

Speculaastaartje met Philadelhia
€12.00

met Doyenné peer, hazelnootijs, karamel en garnituur van chocolade.

Javanais
€12.00

met koffie extracten, sabayon met Baileys, vanille ijs, cacao, crumble van karamel en karamelcrème.

"Ice Pearls"
€14.00

Selectie van 6 luxe ijspralines. (Black Banana, Salted Caramel, Irisch Cream, Gold, Black framboise, Tiramisu)

Sabayon met champagne
€11.00
Assortiment van sorbet
€11.00
Kaasbordje
€14.00

van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez