Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Voorgerechten
AAA asperges
€26.00op Vlaamse wijze.
AAA asperges
€29.00met gerookte zalm.
Aspergeroomsoep
€15.00met gegarneerde toast.
Tartaar van coquilles
€25.00zeekraal, gerookte forel, vinaigrette met radijs, gemarineerde venkel en gebrande amandelschilfers.
Tataki van tonijn
€27.00couscous van bloemkool, pink gember, wakame, crème van rode biet, huisgemaakte Thai vinaigrette.
Gebakken Canette eend
€25.00lamsoor, krokante aardappelblokjes, lauwe aigre-doux van framboos, crème van wortel.
Terrine van ganzenlever "au torchon"
€28.00met mango, confituur van vlierbloesem en groene tomaten, rozijnentoast.
Vitello tonnato
€24.50met jonge slablaadjes, appelkappers.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Hoofdgerechten
In olijfolie gebakken sliptongetjes
€32.00huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.
Rosé gebakken tonijnfilet
€38.00capellini, seizoensgroenten, pittige Sambal Oeleksaus of zachte tomatensaus.
Zeeduivelfilet
€37.00gebakken met panko, geplette aardappel met zongedroogde tomaten en basilicum, crème van groene kruiden, vitelotte aardappel.
Baby tarbot
€37.00met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, groene groenten, mousseline saus.
Veggie pasta
€28.50zeekraal, lamsoor, groene groentjes, tomaten, basilicum.
Lamsfilet
€39.50met gegrilde AAA asperges, snijboontjes, gratin aardappelen, lamsjus met laurier.
Krokant gebakken kalfszwezeriken
€43.00"Pommes Pont-Neuf", AAA asperges, mimosa van eitjes, kriekbiersaus.
Entrecote
€34.00van Belgisch witblauw, witloofsalade, frietjes, saus naar keuze.
Filet pur
€42.00van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes, saus naar keuze.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
Dame blanche
€12.50vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.
Trio van chocolade
€14.00Moelleux / ganache / chocolade ijs.
"Ice Pearls"
€14.50Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / gold / black framboise / brésilienne / salted caramel)
Sabayon met champagne
€13.50Kaasbordje
€16.00van kaasmeester "Lourdon"
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
