Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Voorgerechten
Zeeuwse creuse oesters
€28.00Natuur. 6 stuks.
Zeeuwse creuse oesters gegratineerd
€30.00Met champagne en verse spinazie. 6 stuks.
Ceviche van koningsvis
€26.00Avocado, roze peper, komkommer, rode ui, limoenrasp.
Tataki van tonijn
€27.00Couscous van bloemkool, pink gember, wakame, crème van rode biet, huisgemaakte Thai vinaigrette.
Gegratineerde Zeeuwse mosselen
€24.00Met scampi, fijne groentjes, lookboter.
Waterkersroomsoep
€14.00Met gegarneerde toast.
Herfstsalade
€22.50Met verse vijgen, rode biet, Conference peer, gebakken girolles, braambesvinaigrette en gebrande walnoten.
Terrine van ganzenlever
€29.00"Aux torchon" met verse vijgen, brioche toast, siroop van oude porto, vanille olie.
Steak tartaar
€25.00In duo met truffelbrie, krokantje met basilicum, frisse sla en kruidenroom.
Duo kaas en garnaalkroketjes.
€18.00*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Hoofdgerechten
Gebakken pladijsfilet
€35.00Basilicum-selder puree, gestoofde spinazie, citroenmousseline, Vitelotte aardappelblokjes en gefrituurde basilicum.
Pasta koningskrab
€39.00Met scampi, artisjokharten, fijne boontjes, zachte lookboter.
Tonijnfilet getrancheerd
€38.00"Thai" paksoi, fregola met verse kruiden.
In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.
Baby tarbot
€38.00Met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, groene groenten, mousseline saus.
Vegetarische cannelloni
€29.00Met gegrilde groenten, zachte tomaten-looksaus en beukenzwammetjes.
Lomo Duroc
€38.00Met gebakken oesterzwammen, seizoensgroenten, choronsaus en gegrilde aardappelschijfjes.
Entrecote van Belgisch witblauw
€38.00Witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.
Filet pur
€43.00Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
Dame blanche
€12.50Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.
Zandtaartje met mango
€14.00Panna cotta, chocolade ganache, braambes en passievrucht.
Gegrilde ananas
€14.00Met kokosbavarois, cannelé, crumble van gezouten pinda en chocolade, banketbakkersroom met cacao.
"Ice Pearls"
€16.00Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / gold / black framboise / brésilienne / salted caramel)
Sabayon met champagne
€13.50Kaasbordje
€16.00Van kaasmeester "Lourdon"
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
