Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Salade met gefrituurde pijlinktvisje
€26.00

Spaanse slahartjes, tomatensalsa, zachte lookboter en limoenrasp.

Tataki van tonijn
€28.00

Met witte rettich, pink gember, wakame en Thai vinaigrette.

Artisjok gekookt in kruidenbouillon
€22.00

Met "Jardin des Tuileries" dipsaus.

Carpaccio van Noorse zalm
€26.00

Rivierkreeftjes, brunoise van groene asperges, krokante selder, kruimel van feta, granaatappel.

Gebakken scholfilet
€28.00

Quinoa met jonge spinazie, erwtjes, rode biet, veloutè met kervel.

Zuiderse tartaar van kalfsrug
€28.00

Coeur de Boeuf tomaat, kwarteleitjes, basilicumsausje, hummus met tikka masala kruiden.

Rundscarpaccio klassiek
€20.50

Parmezaan, rucola, pijnboompitjes, balsamico.

Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€22.00
Duo van garnaalkroketjes
€24.00

Hoofdgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)

Babytarbot
€39.50

Met puree, groene groentjes, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.

Tonijnfilet getrancheerd
€39.00

Fregola met groene kruiden, gegrilde groene asperges, mariscosaus, curry rice crisp.

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€34.00

Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Spaanse visschotel
€38.00

Inktvisringen, mosseltjes, venusschelpen, scampi en een tomaten-looksaus.

Gegrilde courgette
€29.00

Met gebakken fetakaas, crème van artisjok, edamame boontjes, zongedroogde tomatencrème en basilicumolie.

Lomo duroc
€42.00

gekarameliseerde nectarines, champignons met peterselie, romanesco, kasteelaardappelen, calvadossaus.

Kalfszwezeriken krokant gebakken
€45.00

Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.

Filet pur
€45.00

Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Dame blanche klassiek
€13.00

Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Gegratineerd rood fruit
€14.00

Met vanille ijs en sabayon.

Bavarois van aardbeien
€14.00

Kersen uit Tholen, banketbakkersroom met chocolade en chocolade ijs.

Sabayon met champagne
€13.50
Citroensorbet met limoncello
€14.00

Chocolade orangette.

Kaasbordje
€17.00

Van kaasmeester "Lourdon"

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez