Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

U kan bestellen voor Levering Take Away

*Afhaal en levering van woensdag tot en met zondag. Dit kan op het telefoonnummer 03 605 60 11
*U kan betalen bij levering via: overschrijving of cash. Bij afhaal: bancontact, Visa of cash.

* Gratis levering in Kapellen, Brasschaat en Ekeren. Gratis levering in Hoevenen en Putte voor een bestelling vanaf €70,00

Voorgerechten

Brandade van gegaarde kabeljauw
€16

met sjalot, bladpeterselie, limoen, gebrande amandelschilfers, avocado.

Gravlax zalm
€ 17

met dille, kruidenyoghurt, zoetzure sjalot en lompviseitjes.

Tataki van tonijn
€17

met pink gember, witte rammenas en huisgemaakte Thai vinaigrette.

AAA asperges
€16

op Vlaamse wijze.

AAA asperges
€18

met gerookte zalm en witte wijnsaus.

Dun gesneden rosbief
€16

met fijne Kenia boontjes, rasp van broccoli, pesto van rucola, zure room met fijne kruiden, lente-ui en truffelmayonaise.

Ganzenlever au torchon
€19

met mango, confituur van vlierbloesem en groene tomaten, toast met rozijnen.

Thai beef salade
€15

met gekarameliseerd rundsvlees, gember, koriander, sweet chili, sesamzaad, sugar snaps, witte rettich en yakitori.

Vitello tonato
€15

met jonge slablaadjes en appelkappers.

Klassieke rundscarpaccio
€14

met parmezaan en rucola.

Duo garnaal en kaaskroketjes
€14

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

In olijfolie gebakken sliptongetjes (3stuks)
€24

met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.

Pasta koningskrab
€26

met koningskrab, scampi, artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.

Baby tarbot
€27

met een gepocheerd eitje, puree, grijze garnalen, mousselinesaus en groene asperges.

Gebakken kabeljauwfilet
€26

met curry panko, kervelpuree, doperwten, venusschelpen en zarzuela saus.

Lamsfilet gevuld met AAA asperges
€30

Kurkumabloemkool, gratin aardappelen en tijm saus.

Robespierre
€26

van rundsfilet pur met parmezaan, rucola, balsamico en lookpuree.

Belgisch witblauw filet pur
€30

met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

Koninginnenhap “Entrez"
€22

met frietjes.

Canette eend
€26

met gebakken kasteelaardappelen, rozemarijn, romanesco, Calvados saus.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Chocolade ganache
€8

met een bodem van koffiecrumble, brownie, en crème anglaise.

Gegrilde ananas
€9

met bavarois van kokos, cacaomascarpone, crumble van gezouten pinda’s en chocolade, citroenverbena.

Profiteroles
€9

gevuld met crème patissière, warme chocoladesaus, bavarois van kersen.

Kaasbordje
€12

van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Heropening na sluiting

Beste gasten,

Entrez zal take away en delivery verzorgen t.e.m. zondag 9 mei. Wij verwelkomen jullie allen graag terug na een korte sluiting op het terras of in het restaurant vanaf donderdag 3 juni!
Héél graag tot dan!

Björn, Nathalie en team Entrez.