Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Voorgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Salade met gefrituurde pijlinktvisje
€26.00Spaanse slahartjes, tomatensalsa, zachte lookboter en limoenrasp.
Tataki van tonijn
€28.00Met witte rettich, pink gember, wakame en Thai vinaigrette.
Artisjok gekookt in kruidenbouillon
€22.00Met "Jardin des Tuileries" dipsaus.
Carpaccio van Noorse zalm
€26.00Rivierkreeftjes, brunoise van groene asperges, krokante selder, kruimel van feta, granaatappel.
Gebakken scholfilet
€28.00Quinoa met jonge spinazie, erwtjes, rode biet, veloutè met kervel.
Zuiderse tartaar van kalfsrug
€28.00Coeur de Boeuf tomaat, kwarteleitjes, basilicumsausje, hummus met tikka masala kruiden.
Rundscarpaccio klassiek
€20.50Parmezaan, rucola, pijnboompitjes, balsamico.
Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€22.00Duo van garnaalkroketjes
€24.00Hoofdgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)
Babytarbot
€39.50Met puree, groene groentjes, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.
Tonijnfilet getrancheerd
€39.00Fregola met groene kruiden, gegrilde groene asperges, mariscosaus, curry rice crisp.
In olijfolie gebakken sliptongetjes
€34.00Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.
Spaanse visschotel
€38.00Inktvisringen, mosseltjes, venusschelpen, scampi en een tomaten-looksaus.
Gegrilde courgette
€29.00Met gebakken fetakaas, crème van artisjok, edamame boontjes, zongedroogde tomatencrème en basilicumolie.
Lomo duroc
€42.00gekarameliseerde nectarines, champignons met peterselie, romanesco, kasteelaardappelen, calvadossaus.
Kalfszwezeriken krokant gebakken
€45.00Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.
Filet pur
€45.00Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!
Dame blanche klassiek
€13.00Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.
Gegratineerd rood fruit
€14.00Met vanille ijs en sabayon.
Bavarois van aardbeien
€14.00Kersen uit Tholen, banketbakkersroom met chocolade en chocolade ijs.
Sabayon met champagne
€13.50Citroensorbet met limoncello
€14.00Chocolade orangette.
Kaasbordje
€17.00Van kaasmeester "Lourdon"
Restaurant Entrez
helpt mee!
