Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b)

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Gebakken coquilles met zwarte beuling
€28.00

Met bavarois van pompoen, witte wijnsaus.

Tataki van tonijn
€28.00

Met witte rettich, pink gember, wakame en Thai vinaigrette.

Bisque van grijze garnalen
€18.00

Met rouille en parmezaan, gegarneerde toast.

Creuse oesters gegratineerd
€28.00

Met champagne en bladspinazie. (6 stuks)

Kastanjecrème met witloof
€24.00

crumble van hazelnoot, verse vijgen en gebrande beukenzwammetjes.

Ravioli gevuld met ganzenlever en rilette van kalfs
€26.00

Gebakken oesterzwammen, krokante pastinaak, crème van wortel, rozemarijnsaus.

Kwartelfilets
€28.00

Met puree van bordelaisesjalot, Antwerps Pikantje, Doyenné peer, kalfsjus met zoethout.

Rundscarpaccio met ganzenleverblokjes
€28.00

Pijnboompitjes, confituur van groene tomaten en verse vijgen.

Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€20.00

Hoofdgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)

Babytarbot
€38.00

Met groene groentjes, puree, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.

Tonijnfilet getrancheerd
€39.00

Papardelle pasta, wokgroenten, pittige Sambal Oelek saus.

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00

Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Kabeljauwfilet
€37.00

Met kervelpuree, curry panko met peterselie, krokante kappertjes, graanmosterdsaus.

Herfstrisotto met truffel
€32.00

Shiitake, rode biet en gedroogde abrikozen.

Kalfsfilet
€42.00

Met ganzenlever au torchon, gegrilde courgettes, Tartù al tartufo, crème van artisjok, kasteelaardappelen, rozemarijnsaus.

Kalfszwezeriken krokant gebakken
€44.00

Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.

Filet pur
€43.00

Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

Parelhoenfilet "Brabançonne"
€38.00

Met gebrande bloemkool, witloof, spruitjes, veenbessen, Fine champagnesaus en aardappelkroketjes.

Hazenrugfilet "harlekijn"
€43.00

Peertje in rode wijn en kaneel, crème van appel, rode kool en gratin aardappelen.

Hertenkalffilet
€44.00

Met truffelpuree, zalf van kastanjes, gebakken girolles, Grand veneursaus en champignonaardappelen.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche
€12.50

Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Doyenné peer
€15.00

Gekookt in witte wijn, mascarpone met Amaretto, speculaastaartje met Philadelphia, gezouten karamelijs, braambessen en rode vruchtencoulis.

Gegratineerd rood fruit
€14.00

Met vanille ijs en sabayon.

"Ice Pearls"
€16.00

Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / white speculoos / black framboise / brésilienne / salted caramel)

Sabayon met champagne
€13.50
Kaasbordje
€16.00

Van kaasmeester "Lourdon"

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez