Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Zeeuwse Creuse oesters natuur of gegratineerd
€23.00/€25.00

Gegratineerd met verse spinazie en champagne.

Pompoen crèmesoep
€12.00

met stukjes gebakken scampi en spekjes.

Rillette van verse zalm en gerookte zalm
€21.00

avocado, noriblad, granaatappel, rasp van paarse bloemkool en krokante basilicum.

Tataki van tonijn
€22.00

met pink gember, witte rammenas en huisgemaakte Thai vinaigrette.

Gebakken coquilles
€21.00

met krokante zwarte beuling, crème van romanesco en knolseldervelouté

Salade met wilde eendenfilet
€21.00

mousse van Breydelham, truffelkaas en abrikozencrème.

Terinne van ganzenlever
€23.00

gemarmerd met filet d'Anvers, gebrande geitenkaas "Sainte-Maure", rozijnentoast en vijgenconfituur.

Vitello tonato
€19.00

met jonge slablaadjes en appelkappers.

Carpaccio van hertenkalf
€21.00

met gerookte ganzenleverkrullen, crème van hazelnoot, gedroogde veenbessen en kervel.

Gemarineerde spelt (veggie)
€18.00

met gebakken pastinaak, girolles, kruidenmascarpone en rode biet.

Duo van garnaal en kaaskroketjes
€17.00

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

In olijfolie gebakken sliptongetjes (3stuks)
€29.50

met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.

Pasta koningskrab
€31.00

met koningskrab, scampi, artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.

Baby tarbot
€32.00

met een gepocheerd eitje, puree, grijze garnalen, mousselinesaus en romanesco.

Op zijn vel gebakken zeebaars
€29.50

spitskool met curry, pasta en witte wijnsaus.

Gebakken zeeduivelfilet
€31.00

met kasteelaardappelen, jonge spinazie, shiitake en graanmosterd mousseline.

Herfstrisotto met kurkuma (veggie)
€25.00

seizoensgroentjes en boschampignons.

Krokant gebakken kalfszwezeriken
€33.00

savooi met spekjes, gratin aardappelen, kalfsjus met kriekbier.

Belgische witblauw entrecote
€32.00

met witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.

Robespierre
€30.00

van witblauw rund met parmezaan, rucola, balsamico en lookpuree.

Belgisch witblauw filet pur
€36.50

met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

Parelhoenfilet "Brabançonne"
€30.00

met gestoofd witloof, spruitjes, gebrande bloemkool, kroketjes en Fine Champagne saus.

Hazenrugfilet "Harlekijn"
€36.00

peertje in rode wijn, puree van wortel, crème van appel, rode kool en gratin aardappelen.

Hertenkalffilet
€35.00

op truffelpuree, zalf van kastanjes, gebakken girolles en champignon-aardappelen.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche
€9.50

klassiek

citroensorbet met limoncello
€9.50

limoen en sinaasappelrasp.

crema catalana
€9.50

met lavendel.

Herfstdessert
€12.00

met Doyenné peer, speculaastaartje met Philadelphia, hazelnootijs, karamel en garnituur van chocolade.

Gegrilde ananas
€12.00

met bavarois van kokos, cacaomascarpone, crumble van gezouten pinda’s en chocolade, citroenverbena.

Javanais
€12.00

met koffie extracten, sabayon met Baileys, vanille ijs, cacao, crumble van karamel en karamelcrème.

"Ice Pearls"
€14.00

Selectie van 6 luxe ijspralines. (Black Banana, Salted Caramel, Irisch Cream, Gold, Black framboise, Tiramisu)

Sabayon met champagne
€11.00
Assortiment van sorbet
€11.00
Kaasbordje
€14.00

van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

BELANGRIJKE MEDEDELING

Beste gasten,

Van 6 september t.e.m. 15 september zal Entrez gesloten zijn wegens vakantie. Vanaf half september zal Entrez gesloten zijn op dinsdag en woensdag.


Björn, Nathalie en team Entrez.