Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Ceviche VAN ZEEBAARS
€26.00

Met granaatappel, zeekraal, rode ui, vlierbloesem en limoen.

Tataki van tonijn
€28.00

Met witte rettich, pink gember, wakame en Thai vinaigrette.

AAA asperges met gerookte zalm
€27.00

Witte wijnsaus.

AAA ASPERGES op vlaamse wijze
€25.00
ASPERGEROOMSOEP
€16.00

Met gegarneerde toast.

LENTERISOTTO MET MECHELSE KOEKOEK
€28.00

Met shiitake, erwtjes, lente ui, zongedroogde tomaten.

Rundscarpaccio klassiek
€20.00

Met parmezaan, rucola, pijnboompitjes, balsamico.

Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€20.00

Hoofdgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)

Babytarbot
€39.50

Met groene groentjes, puree, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.

ZALMFILET MI-cuit
€38.00

Couscous van broccoli, mimosa van eitjes, groene asperges, vitelotte aardappel, witte wijnsaus met citroen.

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€34.00

Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Pasta vongole
€34.00

Met basilicum en zachte look.

Veggie penne
€29.00

Met groenten assortiment, balsamico, pesto en verkruimelde geitenkaas.

LAMSFILET
€43.00

Met AAA asperges, snijboontjes, crème van wortel, gratin aardappelen, lamsjus met laurier.

Kalfszwezeriken krokant gebakken
€45.00

Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.

Filet pur
€45.00

Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche klassiek
€13.00

Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Gegratineerd rood fruit
€14.00

Met vanille ijs en sabayon.

Profiteroles
€15.00

Gevuld met banketbakkersroom, stracciatella ijs, krokante karamel, advocaat en bavarois van kersen.

Sabayon met champagne
€13.50
Duo van Sorbet
€10.00

Citroen/bosvruchten

Kaasbordje
€16.00

Van kaasmeester "Lourdon"

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez