Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Brandade van Kabeljauw
€28.00

Met Fregola en komkommer, ceviche van sardines, tomatensalsa, zeekraal en een soja-spinazie mayonaise.

Gravad lax
€27.00

Dungesneden met zuurdesemtoast, gemarineerde venkel, Granny Smith appel, gefrituurde prei, yoghurtdressing.

Aspergesoep
€16.00

Met gegarneerde toast.

Tataki van tonijn
€28.00

Couscous van bloemkool, pink gember, wakame, crème van rode biet, huisgemaakte Thai vinaigrette.

Lomo Duroc
€27.00

Traag gegaard, lentemimosa, krokante pastinaak, broccoli, kriekbiersaus, rasp van paarse bloemkool.

Spiraalcarpaccio
€29.00

Van ganzenlever en gerookte ganzenborst, confituur van rode ui, crème van appel, crumble van peperkoek.

Klassieke rundcarpaccio
€19.50

Met rucola, parmezaan, balsamico en pijnboompitjes.

Griekse "Funky soul potato"
€24.00

Gebakken fetakaas, tapenade van zwarte olijven en zongedroogde tomaten.

Duo kaas en garnaalkroketjes.
€19.00
AAA asperges
€22.00

Op Vlaamse wijze

AAA asperges
€25.00

Met gerookte zalm en witte wijnsaus.

AAA asperges
€26.00

Met gepocheerd ei, grijze garnalen en mousseline.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

Op zijn vel gebakken zeebaars
€38.00

Met gegrilde groene asperges, puree met venkel en mediterrane kruiden, kappers, basilicum sausje.

Zalmfilet mi-cuit
€36.00

puree van kervel, zachte graanmosterd, krokante panko met peterselie, courgette, edamame boontjes, roze peper, gele wijnsaus.

Tonijnfilet getrancheerd
€38.00

"Thai" paksoi, fregola met verse kruiden.

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00

Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Baby tarbot
€38.00

Met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, groene groenten, mousseline saus.

Vegetarische risotto
€29.00

Met shiitake, pastinaak, spinazie, parmezaan, gedroogde abrikozen, zachte look- basilicumolie.

Lamsfilet met AAA asperges
€42.00

Snijboontjes, gele bloemkoolroosjes, gratin aardappelen, lamsjus met tijm.

Robespierre van entrecote
€38.00

rucola, parmezaan, zongedroogde tomaten en lookpuree.

Filet pur
€43.00

Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

AAA asperges
€29.00

Op Vlaamse wijze.

AAA asperges
€32.00

Met gerookte zalm en witte wijnsaus.

AAA asperges
€33.00

Met gepocheerd ei, grijze garnalen en mousseline.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Dame blanche
€12.50

Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Zandtaartje met mango en kokos
€14.00

Sponscake van framboos en pistache, pistache ijs, crème van advocaat, coulis van rode vruchten.

Gegratineerd rood fruit
€14.00

Met vanille ijs en sabayon.

"Ice Pearls"
€16.00

Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / white speculoos / black framboise / brésilienne / salted caramel)

Sabayon met champagne
€13.50
Kaasbordje
€16.00

Van kaasmeester "Lourdon"

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Vanaf maandag 29 april zal Entrez ook terug geopend zijn op maandagavond vanaf 18u.
Wij verwelkomen jullie heel graag ook dan!

Heel graag tot binnenkort!

Björn, Nathalie en team Entrez