Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Beste gasten, mogen wij u beleefd vragen om op vrijdag- en zaterdagavond een voor- en hoofdgerecht te bestellen a.u.b.

Tartaar van zeebaars
€28.00

Sesamolie, limoenrasp, Noordzeekrab, mayonaise van zeevruchten, komkommer.

Gravad lax
€27.00

Dungesneden met zuurdesemtoast, gemarineerde venkel, Granny Smith appel, gefrituurde prei, yoghurtdressing.

Bisque van grijze garnalen
€16.00

Met rouille en parmezaan, gegarneerde toast.

Tataki van tonijn
€28.00

Couscous van bloemkool, pink gember, wakame, crème van rode biet, huisgemaakte Thai vinaigrette.

Traag gegaarde konijnfilet
€27.00

Portobello met zachte look en tijm, velouté van knolselder, rode biet.

Spiraalcarpaccio
€29.00

Van ganzenlever en gerookte ganzenborst, confituur van rode ui, crème van appel, crumble van peperkoek.

Klassieke rundcarpaccio
€19.50

Met rucola, parmezaan, balsamico en pijnboompitjes.

Griekse "Funky soul potato"
€24.00

Gebakken fetakaas, tapenade van zwarte olijven en zongedroogde tomaten.

Duo kaas en garnaalkroketjes.
€19.00

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

Beste gasten, mogen wij u beleefd vragen om op vrijdag- en zaterdagavond een voor-en hoofdgerecht te bestellen a.u.b.

Gebakken skreifilet
€38.00

Met een mouclade van mosseltjes in zachte curry, krokante groentjes, basilicumolie met druppels van Ricard, torentje van puree met dille.

Zalmfilet mi-cuit
€36.00

puree van kervel, zachte graanmosterd, krokante panko met peterselie, courgette, edamame boontjes, roze peper, gele wijnsaus.

Tonijnfilet getrancheerd
€38.00

"Thai" paksoi, fregola met verse kruiden.

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00

Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Baby tarbot
€38.00

Met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, groene groenten, mousseline saus.

Vegetarische risotto
€29.00

Met shiitake, pastinaak, spinazie, parmezaan, gedroogde abrikozen, zachte look- basilicumolie.

Kipfilet uit de Landes
€37.00

Op een bedje van savooi, ravioli met eekhoorntjesbrood, rozemarijnsaus, kasteelaardappelen, crème van pompoen.

Robespierre van entrecote
€38.00

rucola, parmezaan, zongedroogde tomaten en lookpuree.

Filet pur
€43.00

Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Dame blanche
€12.50

Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Chocolade ganache met mini blini's "Suzette"
€14.00

Sorbet van bosvruchten, frambozen kletskop en gelei van framboos.

Mousse van limoncello
€14.00

Met pistache ijs, crumble van pistache, rode vruchten.

"Ice Pearls"
€16.00

Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / white speculoos / black framboise / brésilienne / salted caramel)

Sabayon met champagne
€13.50
Kaasbordje
€16.00

Van kaasmeester "Lourdon"

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Vanaf 15 januari zullen wij voorlopig op maandagen sluiten. Dit zal duren totdat de wegenwerken op de Hoogboomsteenweg midden april klaar zijn. Wij verwelkomen jullie dus graag van donderdag tot en met zondag vanaf 18u. Hartelijk bedankt voor jullie begrip en steun, nu we door de werken moeilijker bereikbaar zijn!

Heel graag tot binnenkort!

Björn, Nathalie en team Entrez