Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Bisque van grijze garnalen
€16.00

met rouille en toast.

Gebakken zalmfilet mi-cuit
€24.00

quinoa met kruiden, groene groentjes, granaatappelpitjes en zachte gele paprikasaus.

Tataki van tonijn
€26.00

met couscous van bloemkool, pink gember, wakame, crème van rode biet en huisgemaakte Thai vinaigrette.

Gebakken coquille met krokante beuling
€26.00

crème van broccoli en velouté van knolselder.

Surf en turf
€24.00

van rundstartaar met basilicum en balsamico, gemarineerde rivierkreeftjes met citroenmelisse, edamame boontjes en paarse bloemkoolrasp.

Terrine van ganzenlever "Au torchon" met vijgen
€27.00

oude portosiroop, gedroogde veenbessen en rozijnentoast.

Rundscarpaccio
€18.50

parmezaan, rucola, pijnboompitjes en balsamicoazijn.

Cannelloni
€22.00

gevuld met gegrilde groentjes, romanesco, tomatensausje met tijm.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€32.00

met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.

Pasta met zeevruchten
€34.00

artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.

Baby tarbot
€37.00

met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, mousseline en groene groenten.

Vegetarische risotto
€28.50

met parmezaan, rode biet, truffel, bruine champignons en amandelschilfers.

Krokant gebakken kalfszwezeriken
€40.50

met gratin dauphinois aardappelen, krokante pastinaak, paarse wortel en kalfsjus met kriekbier.

Belgisch witblauw entrecote
€34.00

met witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.

Belgisch witblauw filet pur
€42.50

met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

parelhoenfilet
€34.00

gebrande bloemkool, spruitjes, gebakken witloof, veenbessen, cognacsausje.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche
€12.50

vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom.

"Trio van chocolade"
€14.00

Moelleux, ganache, chocolade ijs.

"Ice Pearls"
€14.50

Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon", black banana, gold, black framboise,, brésilienne vanilla, salted caramel)

Sabayon met champagne
€13.50
Kaasbordje
€16.00

van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Omwille van personeelstekort zullen wij vanaf februari op vrijdagmiddag gesloten zijn.
Alle andere openingstijden blijven ongewijzigd.
Wij danken u voor uw begrip.

Björn en Nathalie