Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

U kan bestellen voor Levering Take Away

*Afhaal en levering van woensdag tot en met zondag. Dit kan op het telefoonnummer 03 605 60 11
*U kan betalen bij levering via: overschrijving of cash. Bij afhaal: bancontact, Visa of cash.

* Gratis levering in Kapellen, Brasschaat en Ekeren. Gratis levering in Hoevenen en Putte voor een bestelling vanaf €70,00

Voorgerechten

Duet van tonijntartaar en tartaar van coquilles
€18

bieslook en citroenverbena, guacamole, gemarineerde prei en waterkersvinaigrette.

Bisque van Noordzeegarnalen (0.5) l
€9

met rouille en geraspte kaas.

Gravlax zalm
€17

met dille, kruidenyoghurt, zoetzure sjalot en lompviseitjes.

Tataki van tonijn
€17

pink gember, witte rammenas en huisgemaakte Thai vinaigrette.

Gegratineerde scampi’s
€16

met mosselen, kruidenboter en bladspinazie.

Caesarsalade “Entrez”
€15
Ganzenlever au torchon
€19

met mango, confituur van vlierbloesem en groene tomaten, toast met rozijnen.

Thai beef salade
€15

met gekarameliseerd rundsvlees, gember, koriander, sweet chili, sesamzaad, sugar snaps, witte rettich en yakitori.

Vitello tonato
€15

met jonge slablaadjes en appelkappers.

Klassieke rundscarpaccio
€14

met parmezaan en rucola.

Duo garnaal en kaaskroketjes
€14

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

In olijfolie gebakken sliptongetjes (3stuks)
€24

met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.

Pasta koningskrab
€26

met koningskrab, scampi, artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.

Baby tarbot
€27

met een gepocheerd eitje, puree, grijze garnalen, mousselinesaus en groene asperges.

Gebakken zalmfilet mi-cuit op risotto
€26

met parmezaan, basilicum, champignons en witte wijnsaus.

Lomo Duroc
€28

met gratin aardappelen, romanesco, crème van knolselder, wortel en kalfsjus met truffel.

Robespierre
€26

van rundsfilet pur met parmezaan, rucola, balsamico en lookpuree.

Belgisch witblauw filet pur
€30

met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

Koninginnenhap “Entrez"
€22

met frietjes.

Parelhoenfilet “Brabançonne”
€26

met gestoofd witloof, spruitjes, gebrande bloemkool,kroketjes en Fine Champagne saus.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Chocolade ganache
€8

met een bodem van koffiecrumble, brownie, en crème anglaise.

Gegrilde ananas
€9

met bavarois van kokos, cacaomascarpone, crumble van gezouten pinda’s en chocolade, citroenverbena.

Profiteroles
€9

gevuld met crème patissière, warme chocoladesaus, bavarois van kersen.

Kaasbordje
€12

van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez