Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Voorgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Ceviche VAN ZEEBAARS
€26.00Met granaatappel, zeekraal, rode ui, vlierbloesem en limoen.
Tataki van tonijn
€28.00Met witte rettich, pink gember, wakame en Thai vinaigrette.
AAA asperges met gerookte zalm
€27.00Witte wijnsaus.
AAA ASPERGES op vlaamse wijze
€25.00ASPERGEROOMSOEP
€16.00Met gegarneerde toast.
LENTERISOTTO MET MECHELSE KOEKOEK
€28.00Met shiitake, erwtjes, lente ui, zongedroogde tomaten.
Rundscarpaccio klassiek
€20.00Met parmezaan, rucola, pijnboompitjes, balsamico.
Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€20.00Hoofdgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)
Babytarbot
€39.50Met groene groentjes, puree, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.
ZALMFILET MI-cuit
€38.00Couscous van broccoli, mimosa van eitjes, groene asperges, vitelotte aardappel, witte wijnsaus met citroen.
In olijfolie gebakken sliptongetjes
€34.00Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.
Pasta vongole
€34.00Met basilicum en zachte look.
Veggie penne
€29.00Met groenten assortiment, balsamico, pesto en verkruimelde geitenkaas.
LAMSFILET
€43.00Met AAA asperges, snijboontjes, crème van wortel, gratin aardappelen, lamsjus met laurier.
Kalfszwezeriken krokant gebakken
€45.00Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.
Filet pur
€45.00Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
Dame blanche klassiek
€13.00Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.
Gegratineerd rood fruit
€14.00Met vanille ijs en sabayon.
Profiteroles
€15.00Gevuld met banketbakkersroom, stracciatella ijs, krokante karamel, advocaat en bavarois van kersen.
Sabayon met champagne
€13.50Duo van Sorbet
€10.00Citroen/bosvruchten
Kaasbordje
€16.00Van kaasmeester "Lourdon"
