Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Gebakken coquilles met krokante beuling
€29.00

Crème van pompoen, witte wijnsaus.

Tataki van tonijn
€29.00

Met witte rettich, pink gember, wakame en Thai vinaigrette.

Zeeuwse creuse oesters (6 stuks)
€29.00

Gegratineerd met champagne en spinazie.

Carpaccio van Noorse zalm
€28.00

Rivierkreeftjes, brunoise van groene asperges, krokante selder, kruimel van feta, granaatappel.

Bisque van grijze garnalen
€18.00

Met rouille en gegarneerde toast.

Veggie: gevulde cannelloni
€24

Met gegrilde groentjes, mozzarella, ricotta, tomatensaus met oregano.

ravioli gevuld met ganzenlever
€28.00

Gebakken oesterzwammen, crème van artisjok en rode biet, rozemarijnsaus.

Rundscarpaccio klassiek
€21.00

Parmezaan, rucola, pijnboompitjes, balsamico.

Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€22.00
Duo van garnaalkroketjes
€24.00

Hoofdgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)

Babytarbot
€39.50

Met puree, groene groentjes, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.

Tonijnfilet getrancheerd
€39.50

Cappellini, groene kruiden, wokgroenten, haringparels, pittige sambal oelek saus.

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€36.00

Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Kabeljauwfilet op vel gebakken
€42.00

Seizoensgroenten, krokante kappertjes, graanmosterdsaus, vitelotte aardappel.

Herfstrisotto
€32.00

Met girolles, parmezaan, truffel en rode biet.

Parelhoenfilet
€39.00

Gebrande bloemkool, spruitjes, witloof, veenbessen, cognacsaus, kroketjes.

Kalfszwezeriken krokant gebakken
€46.00

Savooi en spekjes, crème van pickles, kriekbiersaus.

Filet pur
€46.00

Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

Hazenrugfilet "harlekijn"
€45.00

Met peertje in rode wijn en kaneel, crème van appel, rode kool en gratin aardappelen.

Hertenkalffilet
€46.00

Met truffelpuree, zalf van kastanjes, gebakken girolles, Grand veneursaus en champignon aardappelen.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche klassiek
€13.00

Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Gegratineerd rood fruit
€14.00

Met vanille ijs en sabayon.

Chocoladecrème, peertje in witte wijn
€15.00

Herfstfruit, hazelnootijs, crumble van chocolade en gezouten pinda.

Sabayon met champagne
€14.00
Citroensorbet met limoncello
€14.00

Chocolade orangette.

Kaasbordje
€17.00

Van kaasmeester "Lourdon"

Restaurant Entrez
helpt mee!

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez