Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Bisque van grijze garnalen
€16.00

met rouille en toast.

Oesters natuur
€24.00

Zeeuwse creuse natuur. (6stuks)

Gegratineerde oesters
€28.00

Zeeuwse creuse oesters gegratineerd met verse spinazie en champagne. (6stuks)

Mouclade van mosseltjes en scampi
€22.00

krokante groentjes en zachte currysaus.

Tataki van tonijn
€26.00

pink gember, witte rammenas en huisgemaakte Thai vinaigrette.

Tartaar van zalmfilet
€24.00

knapperige rettich en sesam mayonaise.

Gebakken coquille met krokante beuling
€26.00

crème van broccoli en velouté van knolselder.

Carpaccio van gerookte eendenfilet en ganzenlever
€26.00

confituur van rode ui, crème van appel, kruimel van pepperkoek, vanille olie.

Terrine van ganzenlever "Au torchon" met vijgen
€27.00

oude portosiroop, gedroogde veenbessen en rozijnentoast.

Vitello tonato
€24.00

jonge slablaadjes en appelkappers.

Rundscarpaccio
€18.50

parmezaan, rucola, pijnboompitjes en balsamicoazijn.

Ravioli gevuld met pompoen en cèpes (veggie)
€22.00

sausje met rozemarijn.

Duo van garnaal en kaaskroketjes
€18.00

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€32.00

met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.

Pasta met kreeft
€36.00

kreeft, scampi, artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.

Baby tarbot
€37.00

met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, mousseline en groene groenten.

Gebakken zeeduivelfilet
€36.50

spitskool met zachte curry, cantharellen, puree met voetselder en dille, graanmosterd mousseline.

gegrilde tonijnfilet
€36.00

Fregola, paksoi en huisgemaakte Thai vinaigrette.

Herfstrisotto met parmezaan en rode biet (veggie)
€28.50

truffel, girolles, amandelschilfers.

parelhoenfilet
€34.00

gebrande bloemkool, spruitjes, gebakken witloof, veenbessen, cognacsausje.

Eendenfilet met gekarameliseerde appelschijfjes
€35.00

"Golden Delicious" appels, aardappelen met rozemarijn, broccoli, kalfsjus met Bordelaise.

Krokant gebakken kalfszwezeriken
€40.50

puree met spekjes en savooi, kalfsjus met kriekbier.

Belgisch witblauw entrecote
€34.00

met witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.

Robespierre
€38.00

van witblauw filet pur met parmezaan, rucola, balsamico en lookpuree.

Belgisch witblauw filet pur
€42.50

met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

Hazenrugfilet "harlekijn"
€42.50

peertje in rode wijn, crème van appel, rode kool en gratin aardappelen.

hertenkalffilet
€43.00

truffelpuree, zalf van kastanjes, gebakken girolles, champignon aardappelen.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche
€12.50

vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom.

citroensorbet met limoncello
€13.50

limoen en sinaasappelrasp.

crema catalana
€12.50

met lavendel.

Gegaarde peer
€13.50

crème van kaneel, vanille ijs, coulis van braambessen.

Tompoes van brownie
€14.50

stracciatella ijs, bavarois van advocaat, warme veenbessen.

Chocolade ganache
€13.50

praliné ijs, marsepein, crumble van koffie en hazelnoot.

"Ice Pearls"
€14.00

Selectie van 6 luxe ijspralines. (Irish cream, black banana, gold, black framboise, tiramisu, salted caramel)

Sabayon met champagne
€13.50
Assortiment van sorbet
€13.50
Kaasbordje
€16.00

van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Op Kerstdag 25 december en nieuwjaarsdag 1 januari zal Entrez uitzonderlijk geopend zijn vanaf 18u.
Die feestdagen zullen wij enkel een feestmenu serveren bestaande uit een keuzemenu van 4 gangen, vooraf te reserveren.

Zaterdag 24 december en zaterdag 31 december zal Entrez gesloten zijn.

Björn, Nathalie en het ganse Entrez team wensen jullie alvast fijne feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2023!