Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Voorgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Gebakken coquilles met krokante beuling
€29.00Crème van pompoen, witte wijnsaus.
Tataki van tonijn
€29.00Met witte rettich, pink gember, wakame en Thai vinaigrette.
Zeeuwse creuse oesters (6 stuks)
€29.00Gegratineerd met champagne en spinazie.
Carpaccio van Noorse zalm
€28.00Rivierkreeftjes, brunoise van groene asperges, krokante selder, kruimel van feta, granaatappel.
Bisque van grijze garnalen
€18.00Met rouille en gegarneerde toast.
Veggie: gevulde cannelloni
€24Met gegrilde groentjes, mozzarella, ricotta, tomatensaus met oregano.
ravioli gevuld met ganzenlever
€28.00Gebakken oesterzwammen, crème van artisjok en rode biet, rozemarijnsaus.
Rundscarpaccio klassiek
€21.00Parmezaan, rucola, pijnboompitjes, balsamico.
Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€22.00Duo van garnaalkroketjes
€24.00Hoofdgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)
Babytarbot
€39.50Met puree, groene groentjes, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.
Tonijnfilet getrancheerd
€39.50Cappellini, groene kruiden, wokgroenten, haringparels, pittige sambal oelek saus.
In olijfolie gebakken sliptongetjes
€36.00Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.
Kabeljauwfilet op vel gebakken
€42.00Seizoensgroenten, krokante kappertjes, graanmosterdsaus, vitelotte aardappel.
Herfstrisotto
€32.00Met girolles, parmezaan, truffel en rode biet.
Parelhoenfilet
€39.00Gebrande bloemkool, spruitjes, witloof, veenbessen, cognacsaus, kroketjes.
Kalfszwezeriken krokant gebakken
€46.00Savooi en spekjes, crème van pickles, kriekbiersaus.
Filet pur
€46.00Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.
Hazenrugfilet "harlekijn"
€45.00Met peertje in rode wijn en kaneel, crème van appel, rode kool en gratin aardappelen.
Hertenkalffilet
€46.00Met truffelpuree, zalf van kastanjes, gebakken girolles, Grand veneursaus en champignon aardappelen.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
Dame blanche klassiek
€13.00Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.
Gegratineerd rood fruit
€14.00Met vanille ijs en sabayon.
Chocoladecrème, peertje in witte wijn
€15.00Herfstfruit, hazelnootijs, crumble van chocolade en gezouten pinda.
Sabayon met champagne
€14.00Citroensorbet met limoncello
€14.00Chocolade orangette.
Kaasbordje
€17.00Van kaasmeester "Lourdon"
Restaurant Entrez
helpt mee!
Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!