Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Bisque van grijze garnalen
€16.00

met rouille en toast.

Salade met gebakken pijlinktvisjes
€24.00

Spaanse slahartjes, tomatensalsa met lente-ui en zachte lookboter.

Nori rolletjes
€23.00

gevuld met gerookte paling, kruidenkaas en een soja-limoen mayonaise.

Tataki van tonijn
€25.00

met pink gember, witte rammenas en huisgemaakte Thai vinaigrette.

Tartaar van coquille
€25.00

met groene asperges en avocado.

Carpaccio van tonijn
€22.00

met tapenade van zwarte olijven, zongedroogde tomaten en balsamicomayonaise.

Tartaar van Belgisch witblauw
€23.00

mozzarella, truffelroom en Coeur de Boeuf tomaat.

Terrine van ganzenlever
€25.00

"Au torchon" met mango, groene tomaten- en vlierbloesem confituur, rozijnentoast.

Vitello tonato
€22.00

met jonge slablaadjes en appelkappers.

Rundscarpaccio
€18.50

met parmezaan, rucola, pijnboompitjes en balsamicoazijn.

Ravioli (veggie)
€20.00

gevuld met geitenkaas, gekonfijte citroen, kamille, rasp van venkel, gele wijnsaus.

Artisjok (veggie)
€18.00

gekookt in groentebouillon, met "Jardin des Tuilerie" dipsaus.

Duo van garnaal en kaaskroketjes
€18.00

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€31.00

met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.

Pasta kreeft
€34.00

met kreeft, scampi, artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.

Baby tarbot
€35.00

met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, mousseline en groene groenten.

Spaanse visschotel
€34.00

met inktvisringen, zeevruchten, scampi, vis van de dag en tomatenlooksaus.

Gegrilde reuzengamba's
€42.00

met kruidenboter en pittige capellini.

Pasta met kokkels en mosselen
€28.50

basilicum.

Kipfilet uit de Landes
€28.50

tagliatelle met spinazie, pijnboompitjes, champignons, cognac crème saus.

Quinoa met verse kruiden
€26.00

couscous van paarse bloemkool, Tzatziki, gebakken fetakaas, consommé van tomaten.

Eendenfilet
€35.00

met gekarameliseerde nectarines, gebakken kasteelaardappelen met rozemarijn, romanesco, kalfsjus met Bordelaise.

Krokant gebakken kalfszwezeriken
€38.50

met groene asperges, broccoli, mimosa eitjes, kalfsjus met kriekbier.

Belgisch witblauw entrecote
€33.00

met witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.

Robespierre
€33.00

van witblauw rund met parmezaan, rucola, balsamico en lookpuree.

Belgisch witblauw filet pur
€39.00

met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche
€11.50

klassiek

citroensorbet met limoncello
€13.00

limoen en sinaasappelrasp.

crema catalana
€11.00

met lavendel.

Gegrilde ananas
€14.00

bavarois van kokos, cacaomascarpone, crumble van gezouten pinda en chocolade.

Speculaastaartje met Philadelhia
€14.00

frambozensorbet, rode vruchten en coulis van rode vruchten, garnituur van chocolade.

Crémeux van citrus
€12.00

pistache ijs, blauwe bessen, chocolade garnituur.

"Ice Pearls"
€14.00

Selectie van 6 luxe ijspralines. (Irish cream, black banana, gold, black framboise, tiramisu, salted caramel)

Sabayon met champagne
€12.00
Assortiment van sorbet
€12.50
Kaasbordje
€16.00

van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Van donderdag 1 september t.e.m. woensdag 7 september zal Entrez gesloten zijn.
Wij verwelkomen jullie graag terug vanaf donderdag 8 september!

Bjorn, Nathalie en het ganse Entrez team.