Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Zeeuwse Creuse oesters natuur of gegratineerd
€22.00/€24.00

(Gegratineerd met verse spinazie en champagne)

Tartaar van tonijn
€23.00

met citroenmelisse, tapenade van zwarte olijven, parmezaankrokantje en sorbet.

Gebakken pijlinktvisjes
€21.00

met zachte kruidenboter, quinoa met Antwerps Pikantje, slahartjes, limoenrasp, basilicumsausje en zuiderse salsa.

Brandade van gegaarde kabeljauw
€21.00

met sjalot, bladpeterselie, limoen, gebrande amandelschilfers, avocado.

Tataki van tonijn
€22.00

met pink gember, witte rammenas en huisgemaakte Thai vinaigrette.

Steak tartaar surf en turf
€19.50

met rivierkreeftjes en crème van artisjok.

Dun gesneden rosbief
€19.50

met fijne Kenia boontjes, rasp van broccoli, pesto van rucola, zure room met fijne kruiden, lente-ui en truffelmayonaise.

Ganzenlever au torchon
€24.00

met mango, confituur van vlierbloesem en groene tomaten, toast met rozijnen.

Thai beef salade
€18.50

met gekarameliseerd rundsvlees, gember, koriander, sweet chili, sesamzaad, sugar snaps, witte rettich en yakitori.

Vitello tonato
€18.00

met jonge slablaadjes en appelkappers.

Rundscarpaccio
€18.00

gevuld met rucola, crème van zongedroogde tomaten, parmezaan, tijm en gerookte olie.

In kruidenbouillon gekookte artisjok
€16.50

met een "Jardin des Tuileries" dipsaus.

Duo van garnaal en kaaskroketjes
€16.50

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

In olijfolie gebakken sliptongetjes (3stuks)
€29.50

met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.

Pasta koningskrab
€31.00

met koningskrab, scampi, artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.

Baby tarbot
€32.00

met een gepocheerd eitje, puree, grijze garnalen, mousselinesaus en groene asperges.

Gegrilde reuze gamba's
€38.50

met zachte kruidenboter en paellarisotto

Licht gebakken tonijnfilet
€32.00

met gewokte groentjes, pappardelle en een pittige sambal Oelek saus.

Spaanse visschotel
€30.00

met mosselen, venusschelpen, inktvis, scampi's en Noordzeevis.

Kort gebakken zalmfilet
€28.00

met kervelpuree, gestoofde lente-ui, olijfolie en balsamicoazijn.

Krokant gebakken kalfszwezeriken
€33.00

met asperges, pommes château aardappelen, kalfsjus met kriekbier.

Belgische witblauw entrecote
€32.00

met witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.

Robespierre
€30.00

van witblauw rund met parmezaan, rucola, balsamico en lookpuree.

Belgisch witblauw filet pur
€36.50

met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

Vegetarisch gerecht
€24.50

met gebakken courgette en tomaat, pasta, mozzarella, feta en groene pesto.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche
€9.50

klassiek

citroensorbet met limoncello
€9.50

limoen en sinaasappelrasp.

crema catalana
€9.50

met lavendel.

Chocolade ganache
€12.00

met aardbeien uit Hoogstraten, crumble van kletskoppen, aardbeiensausje.

Gegrilde ananas
€12.00

met bavarois van kokos, cacaomascarpone, crumble van gezouten pinda’s en chocolade, citroenverbena.

Kersenbavarois
€12.00

met verse kersen, mojito granité, After Eight.

"Ice Pearls"
€14.00

Selectie van 6 luxe ijspralines. (Black Banana, Salted Caramel, Irisch Cream, Ocean Blue Vanilla, White praliné, Chocolate)

Sabayon met champagne
€11.00
Assortiment van sorbet
€11.00
Kaasbordje
€14.00

van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Heropening na sluiting

Beste gasten,

Entrez zal take away en delivery verzorgen t.e.m. zondag 9 mei. Wij verwelkomen jullie allen graag terug na een korte sluiting op het terras (als het weer dit toelaat) vanaf donderdag 3 juni!Vanaf woensdag 9 juni verwelkomen wij jullie graag terug in het restaurant.

Héél graag tot dan!

Björn, Nathalie en team Entrez.