Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Voorgerechten
Brandade van Kabeljauw
€28.00Met Fregola en komkommer, ceviche van sardines, tomatensalsa, zeekraal en een soja-spinazie mayonaise.
Gravad lax
€27.00Dungesneden met zuurdesemtoast, gemarineerde venkel, Granny Smith appel, gefrituurde prei, yoghurtdressing.
Aspergesoep
€16.00Met gegarneerde toast.
Tataki van tonijn
€28.00Couscous van bloemkool, pink gember, wakame, crème van rode biet, huisgemaakte Thai vinaigrette.
Lomo Duroc
€27.00Traag gegaard, lentemimosa, krokante pastinaak, broccoli, kriekbiersaus, rasp van paarse bloemkool.
Spiraalcarpaccio
€29.00Van ganzenlever en gerookte ganzenborst, confituur van rode ui, crème van appel, crumble van peperkoek.
Klassieke rundcarpaccio
€19.50Met rucola, parmezaan, balsamico en pijnboompitjes.
Griekse "Funky soul potato"
€24.00Gebakken fetakaas, tapenade van zwarte olijven en zongedroogde tomaten.
Duo kaas en garnaalkroketjes.
€19.00AAA asperges
€22.00Op Vlaamse wijze
AAA asperges
€25.00Met gerookte zalm en witte wijnsaus.
AAA asperges
€26.00Met gepocheerd ei, grijze garnalen en mousseline.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Hoofdgerechten
Op zijn vel gebakken zeebaars
€38.00Met gegrilde groene asperges, puree met venkel en mediterrane kruiden, kappers, basilicum sausje.
Zalmfilet mi-cuit
€36.00puree van kervel, zachte graanmosterd, krokante panko met peterselie, courgette, edamame boontjes, roze peper, gele wijnsaus.
Tonijnfilet getrancheerd
€38.00"Thai" paksoi, fregola met verse kruiden.
In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.
Baby tarbot
€38.00Met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, groene groenten, mousseline saus.
Vegetarische risotto
€29.00Met shiitake, pastinaak, spinazie, parmezaan, gedroogde abrikozen, zachte look- basilicumolie.
Lamsfilet met AAA asperges
€42.00Snijboontjes, gele bloemkoolroosjes, gratin aardappelen, lamsjus met tijm.
Robespierre van entrecote
€38.00rucola, parmezaan, zongedroogde tomaten en lookpuree.
Filet pur
€43.00Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.
AAA asperges
€29.00Op Vlaamse wijze.
AAA asperges
€32.00Met gerookte zalm en witte wijnsaus.
AAA asperges
€33.00Met gepocheerd ei, grijze garnalen en mousseline.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Dame blanche
€12.50Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.
Zandtaartje met mango en kokos
€14.00Sponscake van framboos en pistache, pistache ijs, crème van advocaat, coulis van rode vruchten.
Gegratineerd rood fruit
€14.00Met vanille ijs en sabayon.
"Ice Pearls"
€16.00Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / white speculoos / black framboise / brésilienne / salted caramel)
Sabayon met champagne
€13.50Kaasbordje
€16.00Van kaasmeester "Lourdon"