Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Ceviche van coquilles
€28.00

Met granaatappel, zeekraal, rode ui, limoen en vlierbessenbloesem.

Tataki van Noorse zalm
€26.00

Met puree van basilicum, edamame boontjes, haringparels en sojamayonaise.

Bisque van grijze garnalen
€18.00

Met rouille en parmezaan, gegarneerde toast.

Creuse oesters gegratineerd
€28.00

Met champagne en bladspinazie. (6 stuks)

Vegetarische briochetoast
€24.00

Met hummus, groene asperges, radijs, kwarteleitjes, mini tomatenmix.

Rosbief dungesneden
€27.00

Met fijne boontjes, rasp van paarse bloemkool, pesto van rucola, zure room met fijne kruiden en truffelmayonaise.

Surf & turf van Italiaanse steak tartaar
€28.00

Gemarineerde rivierkreeftjes, rucola, parmezaan, zongedroogde tomaten, basilicum vinaigrette.

Rundscarpaccio met ganzenleverblokjes
€28.00

Pijnboompitjes, confituur van groene tomaten en verse vijgen.

Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€19.00

Voorgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavod vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b)

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Babytarbot
€38.00

Met groene groentjes, puree, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.

Tonijnfilet getrancheerd
€39.00

Papardelle pasta, wokgroenten, pittige Sambal Oelek saus.

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00

Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Spaanse visschotel
€38.00

Met inktvisringen, venusschelpen, mosseltjes, scampi en tomaten-looksaus.

Funky soul potato
€31.00

Met gebakken feta, Tzatziki, tapenades van zongedroogde tomaten en zwarte olijven.

Kalfsfilet
€42.00

Met ganzenlever au torchon, gegrilde courgettes, truffelbrie, crème van artisjok, kasteelaardappelen, rozemarijnsaus.

Kalfszwezeriken krokant gebakken
€43.00

Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.

Filet pur
€43.00

Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

Kipfilet ui de Landes
€38.00

Met puree met shiitake, romanesco, pijnboompitjes, Roquefort/cognacsaus.

Hoofdgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Dame blanche
€12.50

Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Doyenné peer
€15.00

Gekookt in witte wijn, mascarpone met Amaretto, speculaastaartje met Philadelphia, gezouten karamelijs en braambessen.

Gegratineerd rood fruit
€14.00

Met vanille ijs en sabayon.

"Ice Pearls"
€16.00

Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / white speculoos / black framboise / brésilienne / salted caramel)

Sabayon met champagne
€13.50
Kaasbordje
€16.00

Van kaasmeester "Lourdon"

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Je zou het bijna niet geloven maar na 1 jaar werken aan de Hoogboomsteenweg is de zomer letterlijk en figuurlijk in aantocht. Ons mooie terras is helemaal klaar voor leuke, warme en vooral gezellige avonden! Chef Björn heeft de kaart opnieuw een frisse lente en zomerse update gegeven. Met het ganse team zetten we alles in het werk om er elke avond opnieuw een mooie belevenis van te maken. U hoorde wellicht dat er bij Entrez veranderingen op til zijn. Zoals in elke zaak zijn er strategische keuzes die moeten genomen worden maar dit betekent misschien niet dat Entrez sowieso aan haar laatste hoofdstuk begonnen is. Wie weet is dit wel het begin van een nieuw verhaal met een frisse wind en nog meer verwennerijen. U zal het als trouwe klant alvast als eerste vernemen. Ondertussen hopen we net als u op mooie en lange avonden om intens van te genieten!

Tot snel,

Björn, Nathalie en team Entrez
*Binnenkort ook een online reservatiesysteem.