Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Voorgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Tartaar van tonijn
€28.00Met mousse van Keiems Bloempje, truffelmayonaise, edemame boontjes, groene asperges en chioggia biet.
Tataki van tonijn
€28.00Met witte rettich, pink gember, wakame en Thai vinaigrette.
Bisque van grijze garnalen
€18.00Met rouille en parmezaan, gegarneerde toast.
Zalm "Gravad lax"
€27.00Met rode biet, komkommer, gemarineerde venkel, haringparels en een honing-mosterd vinaigrette.
Veggie Tompouce
€24.00Met gegrilde avocado, mascarpone met dille en tomatensalsa.
Canette eend op Thaise wijze
€28.00Cashewnoten, lente ui, gebakken savooi met spekjes.
Vitello tonnato
€26.00Met Romeinse sla en appelkappertjes.
Rundscarpaccio met ganzenleverblokjes
€28.00Pijnboompitjes, confituur van groene tomaten en verse vijgen.
Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€20.00Hoofdgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)
Babytarbot
€38.00Met groene groentjes, puree, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.
Tonijnfilet getrancheerd
€39.00Fregola pasta met kruiden, gebakken Romeinse sla, zeekraal, tomaten, curry rijstcrisp.
In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.
Pasta met reuze gamba
€39.00Assortiment warme groenten, artisjokharten en zachte lookboter.
Robespierre van rund
€38.00Met zongedroogde tomaten, rucula, parmezaan, balsamico en gegratineerde lookpuree.
Kalfszwezeriken krokant gebakken
€44.00Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.
Filet pur
€43.00Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.
Entrecote
€38.50Van Belgisch witblauw met choronsaus en witloofslaatje.
Funky soul potato
€30.00Met gebakken feta, tsatziki, tapenade van zongedroogde tomaten en zwarte olijven.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
Dame blanche klassiek
€13.00Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.
Doyenné peer
€15.00Gekookt in witte wijn, mascarpone met Amaretto, speculaastaartje met Philadelphia, gezouten karamelijs, braambessen en rode vruchtencoulis.
Gegratineerd rood fruit
€14.00Met vanille ijs en sabayon.
Chocoladeganache
€15.00Met fleur de sel, bavarvois van Baileys, cappuccinogebakje met koffiebrownie en mokka ijs.
Sabayon met champagne
€13.50Duo van Sorbet
€10.00Citroen/bosvruchten
Kaasbordje
€16.00Van kaasmeester "Lourdon"
