Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Voorgerechten
Bisque van grijze garnalen
€15.00met rouille en toast.
Salade met gebakken pijlinktvisjes
€23.00Spaanse slahartjes, tomatensalsa met lente-ui en zachte lookboter.
Nori rolletjes
€23.00gevuld met gerookte paling, kruidenkaas en een soja-limoen mayonaise.
Tataki van tonijn
€24.00met pink gember, witte rammenas en huisgemaakte Thai vinaigrette.
Tartaar van coquille
€24.00met groene asperges en avocado.
Carpaccio van tonijn
€21.00met tapenade van zwarte olijven, zongedroogde tomaten en balsamicomayonaise.
Tartaar van Belgisch witblauw
€22.00mozzarella, truffelroom en Coeur de Boeuf tomaat.
Terrine van ganzenlever
€25.00"Au torchon" met mango, groene tomaten- en vlierbloesem confituur, rozijnentoast.
Vitello tonato
€21.00met jonge slablaadjes en appelkappers.
Rundscarpaccio
€18.00met parmezaan, rucola, pijnboompitjes en balsamicoazijn.
Ravioli (veggie)
€20.00gevuld met geitenkaas, gekonfijte citroen, kamille, rasp van venkel, gele wijnsaus.
Artisjok (veggie)
€18.00gekookt in groentebouillon, met "Jardin des Tuilerie" dipsaus.
Duo van garnaal en kaaskroketjes
€18.00*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Hoofdgerechten
In olijfolie gebakken sliptongetjes (3stuks)
€29.50met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.
Pasta kreeft
€33.00met kreeft, scampi, artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.
Baby tarbot
€34.00met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, mousseline en groene groenten.
Spaanse visschotel
€31.00met inktvisringen, zeevruchten, scampi, vis van de dag en tomatenlooksaus.
Gegrilde reuzengamba's
€41.00met kruidenboter en pittige capellini.
Pasta met kokkels en mosselen
€28.50basilicum.
Kipfilet uit de Landes
€28.50tagliatelle met spinazie, pijnboompitjes, champignons, cognac crème saus.
Quinoa met verse kruiden
€26.00couscous van paarse bloemkool, Tzatziki, gebakken fetakaas, consommé van tomaten.
Kalfsmedaillon
€35.00zilte aardappelpuree, met lamsoor, gegrilde courgettes, crème van artisjok, rode wijnsaus met rozemarijn.
Krokant gebakken kalfszwezeriken
€38.00met groene asperges, broccoli, mimosa eitjes, kalfsjus met kriekbier.
Belgisch witblauw entrecote
€33.00met witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.
Robespierre
€33.00van witblauw rund met parmezaan, rucola, balsamico en lookpuree.
Belgisch witblauw filet pur
€39.00met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
Dame blanche
€9.50klassiek
citroensorbet met limoncello
€10.00limoen en sinaasappelrasp.
crema catalana
€9.50met lavendel.
Gegrilde ananas
€12.00bavarois van kokos, cacaomascarpone, crumble van gezouten pinda en chocolade.
Speculaastaartje met Philadelhia
€12.00frambozensorbet, rode vruchten en coulis van rode vruchten, garnituur van chocolade.
Witte chocolade ganache
€12.00yoghurtijs, kersen, chocolade garnituur.
"Ice Pearls"
€14.00Selectie van 6 luxe ijspralines. (Irish cream, black banana, gold, black framboise, tiramisu, salted caramel)
Sabayon met champagne
€11.00Assortiment van sorbet
€11.00Kaasbordje
€15.00van kaasmeester "Lourdon"
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.