Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Voorgerechten
Ceviche van coquilles
€28.00Met granaatappel, zeekraal, rode ui, limoen en vlierbessenbloesem.
Gebakken pijlinktvisjes
€25.00Met Spaanse slahartjes, tomatensalsa, lente ui en zachte lookboter.
Waterkers en komkommer roomsoep
€16.00Met krokante chorizo en gegarneerde toast.
Gegratineerde mosselen en scampi
€25.00Met lookboter en zeekraal.
Vegetarische briochetoast
€24.00Met hummus, groene asperges, radijs, kwarteleitjes, mini tomatenmix.
Canette eendenfilet
€27.00Met gekarameliseerde nectarines, spinazie en een Calvadossausje.
Vitello tonato
€25.00Klassieke rundcarpaccio
€19.50Met rucola, parmezaan, balsamico en pijnboompitjes.
Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€19.00*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Hoofdgerechten
Grietbotfilet
€38.00Met fondue van prei, broccolipuree, zomererwtjes, mousseline van groene curry.
Tonijnfilet getrancheerd
€38.00Met "Thai" paksoi, fregola met verse kruiden.
In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.
Spaanse visschotel
€38.00Met inktvisringen, venusschelpen, mosseltjes, scampi en tomaten-looksaus.
Veggie pasta
€29.00Met diverse groentjes gebakken met balsamico en pesto, crumble van geitenkaas.
Kalfsfilet
€42.00Met ganzenlever au torchon, gegrilde courgettes, truffelbrie, crème van artisjok, kasteelaardappelen, rozemarijnsaus.
Kalfszwezeriken krokant gebakken
€43.00Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.
Filet pur
€43.00Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.
Steak tartaar
€34.00Met fris slaatje en fritjes.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Dame blanche
€12.50Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.
Gegrilde ananas
€15.00Met bavarois van kokos, banketbakkersroom met cacao, crumble van gezouten pinda en chocolade, aardbeien uit Hoogstraten.
Gegratineerd rood fruit
€14.00Met vanille ijs en sabayon.
"Ice Pearls"
€16.00Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / white speculoos / black framboise / brésilienne / salted caramel)
Sabayon met champagne
€13.50Kaasbordje
€16.00Van kaasmeester "Lourdon"
![](https://entrez.be/media/2021/01/helpende-handjes-150x150.jpeg)