Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Ceviche van coquilles
€28.00Met granaatappel, zeekraal, rode ui, limoen en vlierbessenbloesem.
Tataki van Noorse zalm
€26.00Met puree van basilicum, edamame boontjes, haringparels en sojamayonaise.
Bisque van grijze garnalen
€18.00Met rouille en parmezaan, gegarneerde toast.
Creuse oesters gegratineerd
€28.00Met champagne en bladspinazie. (6 stuks)
Vegetarische briochetoast
€24.00Met hummus, groene asperges, radijs, kwarteleitjes, mini tomatenmix.
Rosbief dungesneden
€27.00Met fijne boontjes, rasp van paarse bloemkool, pesto van rucola, zure room met fijne kruiden en truffelmayonaise.
Surf & turf van Italiaanse steak tartaar
€28.00Gemarineerde rivierkreeftjes, rucola, parmezaan, zongedroogde tomaten, basilicum vinaigrette.
Rundscarpaccio met ganzenleverblokjes
€28.00Pijnboompitjes, confituur van groene tomaten en verse vijgen.
Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€19.00Voorgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavod vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b)
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Babytarbot
€38.00Met groene groentjes, puree, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.
Tonijnfilet getrancheerd
€39.00Papardelle pasta, wokgroenten, pittige Sambal Oelek saus.
In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.
Spaanse visschotel
€38.00Met inktvisringen, venusschelpen, mosseltjes, scampi en tomaten-looksaus.
Funky soul potato
€31.00Met gebakken feta, Tzatziki, tapenades van zongedroogde tomaten en zwarte olijven.
Kalfsfilet
€42.00Met ganzenlever au torchon, gegrilde courgettes, truffelbrie, crème van artisjok, kasteelaardappelen, rozemarijnsaus.
Kalfszwezeriken krokant gebakken
€43.00Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.
Filet pur
€43.00Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.
Kipfilet ui de Landes
€38.00Met puree met shiitake, romanesco, pijnboompitjes, Roquefort/cognacsaus.
Hoofdgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Dame blanche
€12.50Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.
Doyenné peer
€15.00Gekookt in witte wijn, mascarpone met Amaretto, speculaastaartje met Philadelphia, gezouten karamelijs en braambessen.
Gegratineerd rood fruit
€14.00Met vanille ijs en sabayon.
"Ice Pearls"
€16.00Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / white speculoos / black framboise / brésilienne / salted caramel)
Sabayon met champagne
€13.50Kaasbordje
€16.00Van kaasmeester "Lourdon"