Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Voorgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b)
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Gebakken coquilles met zwarte beuling
€28.00Met bavarois van pompoen, witte wijnsaus.
Tataki van tonijn
€28.00Met witte rettich, pink gember, wakame en Thai vinaigrette.
Bisque van grijze garnalen
€18.00Met rouille en parmezaan, gegarneerde toast.
Creuse oesters gegratineerd
€28.00Met champagne en bladspinazie. (6 stuks)
Kastanjecrème met witloof
€24.00crumble van hazelnoot, verse vijgen en gebrande beukenzwammetjes.
Ravioli gevuld met ganzenlever en rilette van kalfs
€26.00Gebakken oesterzwammen, krokante pastinaak, crème van wortel, rozemarijnsaus.
Kwartelfilets
€28.00Met puree van bordelaisesjalot, Antwerps Pikantje, Doyenné peer, kalfsjus met zoethout.
Rundscarpaccio met ganzenleverblokjes
€28.00Pijnboompitjes, confituur van groene tomaten en verse vijgen.
Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€20.00Hoofdgerechten
(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)
Babytarbot
€38.00Met groene groentjes, puree, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.
Tonijnfilet getrancheerd
€39.00Papardelle pasta, wokgroenten, pittige Sambal Oelek saus.
In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.
Kabeljauwfilet
€37.00Met kervelpuree, curry panko met peterselie, krokante kappertjes, graanmosterdsaus.
Herfstrisotto met truffel
€32.00Shiitake, rode biet en gedroogde abrikozen.
Kalfsfilet
€42.00Met ganzenlever au torchon, gegrilde courgettes, Tartù al tartufo, crème van artisjok, kasteelaardappelen, rozemarijnsaus.
Kalfszwezeriken krokant gebakken
€44.00Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.
Filet pur
€43.00Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.
Parelhoenfilet "Brabançonne"
€38.00Met gebrande bloemkool, witloof, spruitjes, veenbessen, Fine champagnesaus en aardappelkroketjes.
Hazenrugfilet "harlekijn"
€43.00Peertje in rode wijn en kaneel, crème van appel, rode kool en gratin aardappelen.
Hertenkalffilet
€44.00Met truffelpuree, zalf van kastanjes, gebakken girolles, Grand veneursaus en champignonaardappelen.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
Dame blanche
€12.50Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.
Doyenné peer
€15.00Gekookt in witte wijn, mascarpone met Amaretto, speculaastaartje met Philadelphia, gezouten karamelijs, braambessen en rode vruchtencoulis.
Gegratineerd rood fruit
€14.00Met vanille ijs en sabayon.
"Ice Pearls"
€16.00Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / white speculoos / black framboise / brésilienne / salted caramel)
Sabayon met champagne
€13.50Kaasbordje
€16.00Van kaasmeester "Lourdon"