Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Bisque van grijze garnalen
€15.00

met rouille en toast.

Zalm "Gravad Lax"
€23.00

met lente asperges, zoete sjalot, haringparels en waterkersvinaigrette.

Nori rolletjes
€23.00

gevuld met gerookte paling, kruidenkaas en een soja-limoen mayonaise.

Tataki van tonijn
€24.00

met pink gember, witte rammenas en huisgemaakte Thai vinaigrette.

Tartaar van coquille
€24.00

met groene asperges en avocado.

Pomme Moscovite
€43.00

met "Royal Belgian Caviar" en zure room.

Ravioli (Veggie)
€20.00

gevuld met geitenkaas, gekonfijte citroen, kamille, rasp van venkel, gele wijnsaus.

Tartaar van Belgisch witblauw
€22.00

mozzarella, truffelroom en Coeur de Boeuf tomaat.

Terinne van Ganzenlever
€25.00

gemarmerd met filet d'Anvers, gebrande geitenkaas "Saint-Maure", rozijnentoast en vijgenconfituur.

Vitello tonato
€20.50

met jonge slablaadjes en appelkappers.

Rundscarpaccio
€18.00

met parmezaan, rucola, pijnboompitjes en balsamicoazijn.

Duo van garnaal en kaaskroketjes
€18.00

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

In olijfolie gebakken sliptongetjes (3stuks)
€29.50

met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.

Pasta kreeft
€33.00

met kreeft, scampi, artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.

Baby tarbot
€34.00

met gepocheerd ei, puree, grijze garnalen, mousseline en romanesco.

Kabeljauwfilet
€33.00

met bieslookpuree, groene erwtjes, kokkels, veloutè van asperges.

Gebakken zeeduivelfilet
€35.00

met kasteelaardappelen, jonge spinazie, shiitake en graanmosterd mousseline.

Tonijnfilet
€36.00

met wokgroenten, pasta en een pittige Sambal Oelek saus.

Risotto met kurkuma (veggie)
€26.00

seizoensgroentjes en boschampignons.

Eendenfilet
€34.00

met gratin aardappelen, lente groentjes, rode wijnsaus.

Krokant gebakken kalfszwezeriken
€36.00

met AAA asperges, broccoli, mimosa eitjes, kalfsjus met kriekbier.

Belgisch witblauw entrecote
€32.00

met witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.

Robespierre
€32.00

van witblauw rund met parmezaan, rucola, balsamico en lookpuree.

Belgisch witblauw filet pur
€38.00

met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

SUGGESTIES
AAA asperges
€22.00/€29.00

op Vlaamse wijze.

AAA asperges
€24.00/€31.00

met gerookte zalm en witte wijnsaus.

AAA asperges
€24.00/€31.00

met gepocheerd ei, grijze garnalen en mousseline.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche
€9.50

klassiek

citroensorbet met limoncello
€10.00

limoen en sinaasappelrasp.

crema catalana
€9.50

met lavendel.

Gegrilde ananas
€12.00

met bavarois van kokos, cacaomascarpone, crumbe van gezouten pinda en chocolade.

Speculaastaartje met Philadelhia
€12.00

met Doyenné peer, hazelnootijs, karamel en garnituur van chocolade.

Chocolade ganache
€12.00

met stracciatella ijs gemarmerd met advocaat, crème anglaise, chocolade garnituur.

"Ice Pearls"
€14.00

Selectie van 6 luxe ijspralines. (Black Banana, Salted Caramel, Irisch Cream, Gold, Black framboise, Tiramisu)

Sabayon met champagne
€11.00
Assortiment van sorbet
€11.00
Kaasbordje
€15.00

van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Vanaf maandag 13 juni t.e.m. woensdag 22 juni zijn wij met vakantie!
Op vrijdagmiddag 8 juli en op zondagmiddag 3 en 10 juli zullen wij uitzonderlijk gesloten zijn.

Alvast bedankt voor uw begrip!