Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Tartaar van tonijn
€28.00

Met mousse van Keiems Bloempje, truffelmayonaise, edemame boontjes, groene asperges en chioggia biet.

Tataki van tonijn
€28.00

Met witte rettich, pink gember, wakame en Thai vinaigrette.

Bisque van grijze garnalen
€18.00

Met rouille en parmezaan, gegarneerde toast.

Zalm "Gravad lax"
€27.00

Met rode biet, komkommer, gemarineerde venkel, haringparels en een honing-mosterd vinaigrette.

Veggie Tompouce
€24.00

Met gegrilde avocado, mascarpone met dille en tomatensalsa.

Canette eend op Thaise wijze
€28.00

Cashewnoten, lente ui, gebakken savooi met spekjes.

Vitello tonnato
€26.00

Met Romeinse sla en appelkappertjes.

Rundscarpaccio met ganzenleverblokjes
€28.00

Pijnboompitjes, confituur van groene tomaten en verse vijgen.

Duo van kaas en garnaalkroketjes.
€20.00

Hoofdgerechten

(Op vrijdagavond en zaterdagavond vragen wij u beleefd, minimum een voor- en hoofdgerecht te nemen a.u.b.)

Babytarbot
€38.00

Met groene groentjes, puree, gepocheerd ei, grijze garnalen en een mousselinesaus.

Tonijnfilet getrancheerd
€39.00

Fregola pasta met kruiden, gebakken Romeinse sla, zeekraal, tomaten, curry rijstcrisp.

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00

Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Pasta met reuze gamba
€39.00

Assortiment warme groenten, artisjokharten en zachte lookboter.

Robespierre van rund
€38.00

Met zongedroogde tomaten, rucula, parmezaan, balsamico en gegratineerde lookpuree.

Kalfszwezeriken krokant gebakken
€44.00

Met Jonagold appel, dragonpuree, sausje op basis van cider.

Filet pur
€43.00

Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

Entrecote
€38.50

Van Belgisch witblauw met choronsaus en witloofslaatje.

Funky soul potato
€30.00

Met gebakken feta, tsatziki, tapenade van zongedroogde tomaten en zwarte olijven.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche klassiek
€13.00

Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Doyenné peer
€15.00

Gekookt in witte wijn, mascarpone met Amaretto, speculaastaartje met Philadelphia, gezouten karamelijs, braambessen en rode vruchtencoulis.

Gegratineerd rood fruit
€14.00

Met vanille ijs en sabayon.

Chocoladeganache
€15.00

Met fleur de sel, bavarvois van Baileys, cappuccinogebakje met koffiebrownie en mokka ijs.

Sabayon met champagne
€13.50
Duo van Sorbet
€10.00

Citroen/bosvruchten

Kaasbordje
€16.00

Van kaasmeester "Lourdon"

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez