Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

AAA asperges
€26.00

op Vlaamse wijze.

AAA asperges
€29.00

met gerookte zalm.

Aspergeroomsoep
€15.00

met gegarneerde toast.

Tartaar van coquilles
€25.00

zeekraal, gerookte forel, vinaigrette met radijs, gemarineerde venkel en gebrande amandelschilfers.

Tataki van tonijn
€27.00

couscous van bloemkool, pink gember, wakame, crème van rode biet, huisgemaakte Thai vinaigrette.

Gebakken Canette eend
€25.00

lamsoor, krokante aardappelblokjes, lauwe aigre-doux van framboos, crème van wortel.

Terrine van ganzenlever "au torchon"
€28.00

met mango, confituur van vlierbloesem en groene tomaten, rozijnentoast.

Vitello tonnato
€24.50

met jonge slablaadjes, appelkappers.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€32.00

huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Rosé gebakken tonijnfilet
€38.00

capellini, seizoensgroenten, pittige Sambal Oeleksaus of zachte tomatensaus.

Zeeduivelfilet
€37.00

gebakken met panko, geplette aardappel met zongedroogde tomaten en basilicum, crème van groene kruiden, vitelotte aardappel.

Baby tarbot
€37.00

met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, groene groenten, mousseline saus.

Veggie pasta
€28.50

zeekraal, lamsoor, groene groentjes, tomaten, basilicum.

Lamsfilet
€39.50

met gegrilde AAA asperges, snijboontjes, gratin aardappelen, lamsjus met laurier.

Krokant gebakken kalfszwezeriken
€43.00

"Pommes Pont-Neuf", AAA asperges, mimosa van eitjes, kriekbiersaus.

Entrecote
€34.00

van Belgisch witblauw, witloofsalade, frietjes, saus naar keuze.

Filet pur
€42.00

van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes, saus naar keuze.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche
€12.50

vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Trio van chocolade
€14.00

Moelleux / ganache / chocolade ijs.

"Ice Pearls"
€14.50

Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / gold / black framboise / brésilienne / salted caramel)

Sabayon met champagne
€13.50
Kaasbordje
€16.00

van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Entrez blijft nog steeds bereikbaar via de Hoogboomsteenweg vanuit Brasschaat.
Tot de werken voor onze deur starten, kan u via de Hoogboomsteenweg vanuit Brasschaat doorrijden tot aan Entrez. (Plaatselijk verkeer)
Vanuit Kapellen, Ekeren, Hoevenen enz… blijven wij altijd bereikbaar.

Wij verwelkomen jullie graag! Hopelijk tot snel!

Bjorn, Nathalie en team Entrez