Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!
Voorgerechten
Bisque van grijze garnalen
€16.00met rouille en toast.
Gebakken zalmfilet mi-cuit
€24.00quinoa met kruiden, groene groentjes, granaatappelpitjes en zachte gele paprikasaus.
Tataki van tonijn
€26.00met couscous van bloemkool, pink gember, wakame, crème van rode biet en huisgemaakte Thai vinaigrette.
Gebakken coquille met krokante beuling
€26.00crème van broccoli en velouté van knolselder.
Surf en turf
€24.00van rundstartaar met basilicum en balsamico, gemarineerde rivierkreeftjes met citroenmelisse, edamame boontjes en paarse bloemkoolrasp.
Terrine van ganzenlever "Au torchon" met vijgen
€27.00oude portosiroop, gedroogde veenbessen en rozijnentoast.
Rundscarpaccio
€18.50parmezaan, rucola, pijnboompitjes en balsamicoazijn.
Cannelloni
€22.00gevuld met gegrilde groentjes, romanesco, tomatensausje met tijm.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Hoofdgerechten
In olijfolie gebakken sliptongetjes
€32.00met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.
Pasta met zeevruchten
€34.00artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.
Baby tarbot
€37.00met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, mousseline en groene groenten.
Vegetarische risotto
€28.50met parmezaan, rode biet, truffel, bruine champignons en amandelschilfers.
Krokant gebakken kalfszwezeriken
€40.50met gratin dauphinois aardappelen, krokante pastinaak, paarse wortel en kalfsjus met kriekbier.
Belgisch witblauw entrecote
€34.00met witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.
Belgisch witblauw filet pur
€42.50met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.
parelhoenfilet
€34.00gebrande bloemkool, spruitjes, gebakken witloof, veenbessen, cognacsausje.
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.
Desserten
Dame blanche
€12.50vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom.
"Trio van chocolade"
€14.00Moelleux, ganache, chocolade ijs.
"Ice Pearls"
€14.50Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon", black banana, gold, black framboise,, brésilienne vanilla, salted caramel)
Sabayon met champagne
€13.50Kaasbordje
€16.00van kaasmeester "Lourdon"
*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.