Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Bisque van grijze garnalen
€16.00

met rouille en toast.

Salade met gebakken pijlinktvisjes
€24.00

Spaanse slahartjes, tomatensalsa met lente-ui en zachte lookboter.

Nori rolletjes
€23.00

gevuld met gerookte paling, kruidenkaas en een soja-limoen mayonaise.

Tataki van tonijn
€25.00

met pink gember, witte rammenas en huisgemaakte Thai vinaigrette.

Tartaar van coquille
€25.00

met groene asperges en avocado.

Carpaccio van tonijn
€22.00

met tapenade van zwarte olijven, zongedroogde tomaten en balsamicomayonaise.

Tartaar van Belgisch witblauw
€23.00

mozzarella, truffelroom en Coeur de Boeuf tomaat.

Terrine van ganzenlever
€25.00

"Au torchon" met mango, groene tomaten- en vlierbloesem confituur, rozijnentoast.

Vitello tonato
€22.00

met jonge slablaadjes en appelkappers.

Rundscarpaccio
€18.50

met parmezaan, rucola, pijnboompitjes en balsamicoazijn.

Ravioli (veggie)
€20.00

gevuld met geitenkaas, gekonfijte citroen, kamille, rasp van venkel, gele wijnsaus.

Artisjok (veggie)
€18.00

gekookt in groentebouillon, met "Jardin des Tuilerie" dipsaus.

Duo van garnaal en kaaskroketjes
€18.00

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

In olijfolie gebakken sliptongetjes (3stuks)
€31.00

met huisgemaakte tartaarsaus en frietjes.

Pasta kreeft
€34.00

met kreeft, scampi, artisjokharten, fijne boontjes en zachte lookboter.

Baby tarbot
€35.00

met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, mousseline en groene groenten.

Spaanse visschotel
€34.00

met inktvisringen, zeevruchten, scampi, vis van de dag en tomatenlooksaus.

Gegrilde reuzengamba's
€42.00

met kruidenboter en pittige capellini.

Pasta met kokkels en mosselen
€28.50

basilicum.

Kipfilet uit de Landes
€28.50

tagliatelle met spinazie, pijnboompitjes, champignons, cognac crème saus.

Quinoa met verse kruiden
€26.00

couscous van paarse bloemkool, Tzatziki, gebakken fetakaas, consommé van tomaten.

Kalfsmedaillon
€35.00

zilte aardappelpuree, met lamsoor, gegrilde courgettes, crème van artisjok, rode wijnsaus met rozemarijn.

Krokant gebakken kalfszwezeriken
€38.50

met groene asperges, broccoli, mimosa eitjes, kalfsjus met kriekbier.

Belgisch witblauw entrecote
€33.00

met witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.

Robespierre
€33.00

van witblauw rund met parmezaan, rucola, balsamico en lookpuree.

Belgisch witblauw filet pur
€39.00

met seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche
€11.50

klassiek

citroensorbet met limoncello
€13.00

limoen en sinaasappelrasp.

crema catalana
€11.00

met lavendel.

Gegrilde ananas
€14.00

bavarois van kokos, cacaomascarpone, crumble van gezouten pinda en chocolade.

Speculaastaartje met Philadelhia
€14.00

frambozensorbet, rode vruchten en coulis van rode vruchten, garnituur van chocolade.

Witte chocolade ganache
€12.00

yoghurtijs, kersen, chocolade garnituur.

"Ice Pearls"
€14.00

Selectie van 6 luxe ijspralines. (Irish cream, black banana, gold, black framboise, tiramisu, salted caramel)

Sabayon met champagne
€12.00
Assortiment van sorbet
€12.50
Kaasbordje
€16.00

van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez