Image Alt

Menu

Bij restaurant Entrez geniet u van de klassieke Frans-Belgische keuken, met een Zuiderse toets. Wij werken steeds met dagverse producten van lokale speciaalzaken. Op en top kwaliteit, dat proeft u!

Voorgerechten

Zeeuwse creuse oesters
€28.00

Natuur. 6 stuks.

Zeeuwse creuse oesters gegratineerd
€30.00

Met champagne en verse spinazie. 6 stuks.

Ceviche van koningsvis
€26.00

Avocado, roze peper, komkommer, rode ui, limoenrasp.

Tataki van tonijn
€27.00

Couscous van bloemkool, pink gember, wakame, crème van rode biet, huisgemaakte Thai vinaigrette.

Gegratineerde Zeeuwse mosselen
€24.00

Met scampi, fijne groentjes, lookboter.

Waterkersroomsoep
€14.00

Met gegarneerde toast.

Herfstsalade
€22.50

Met verse vijgen, rode biet, Conference peer, gebakken girolles, braambesvinaigrette en gebrande walnoten.

Terrine van ganzenlever
€29.00

"Aux torchon" met verse vijgen, brioche toast, siroop van oude porto, vanille olie.

Steak tartaar
€25.00

In duo met truffelbrie, krokantje met basilicum, frisse sla en kruidenroom.

Duo kaas en garnaalkroketjes.
€18.00

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Hoofdgerechten

Gebakken pladijsfilet
€35.00

Basilicum-selder puree, gestoofde spinazie, citroenmousseline, Vitelotte aardappelblokjes en gefrituurde basilicum.

Pasta koningskrab
€39.00

Met scampi, artisjokharten, fijne boontjes, zachte lookboter.

Tonijnfilet getrancheerd
€38.00

"Thai" paksoi, fregola met verse kruiden.

In olijfolie gebakken sliptongetjes
€33.00

Huisgemaakte tartaarsaus, frietjes.

Baby tarbot
€38.00

Met gepocheerd ei, aardappelpuree, grijze garnalen, groene groenten, mousseline saus.

Vegetarische cannelloni
€29.00

Met gegrilde groenten, zachte tomaten-looksaus en beukenzwammetjes.

Lomo Duroc
€38.00

Met gebakken oesterzwammen, seizoensgroenten, choronsaus en gegrilde aardappelschijfjes.

Entrecote van Belgisch witblauw
€38.00

Witloofsalade, frietjes en saus naar keuze.

Filet pur
€43.00

Van Belgisch witblauw, seizoensgroenten, frietjes en saus naar keuze.

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Desserten

Dame blanche
€12.50

Vanille ijs / warme chocoladesaus / slagroom.

Zandtaartje met mango
€14.00

Panna cotta, chocolade ganache, braambes en passievrucht.

Gegrilde ananas
€14.00

Met kokosbavarois, cannelé, crumble van gezouten pinda en chocolade, banketbakkersroom met cacao.

"Ice Pearls"
€16.00

Selectie van 6 luxe ijspralines: (Champagne "Moët & Chandon" / black banana / gold / black framboise / brésilienne / salted caramel)

Sabayon met champagne
€13.50
Kaasbordje
€16.00

Van kaasmeester "Lourdon"

*Bij dieetwensen en/of een voedselintolerantie, gelieve dit bij uw bestelling aan onze medewerkers door te geven a.u.b.

Antwerpse vzw steekt handen uit de mouwen!

Restaurant Entrez
helpt mee!

Restaurant Entrez

Beste Gasten,

Entrez blijft nog steeds bereikbaar via de Hoogboomsteenweg vanuit Brasschaat.
Tot de werken voor onze deur starten, kan u via de Hoogboomsteenweg vanuit Brasschaat doorrijden tot aan Entrez. (Plaatselijk verkeer)
Vanuit Kapellen, Ekeren, Hoevenen enz… blijven wij altijd bereikbaar.

Wij verwelkomen jullie graag! Hopelijk tot snel!

Bjorn, Nathalie en team Entrez